Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şanslı Yumurtalar Nasıl Kullanılır
Etkinleştirildiğinde, bu öğe 30 dakika boyunca kazanılan tüm DP'yi ikiye katlar! Bunu Incense veya Lure Module ile birleştirin ve sadece bir sürü Pokemon yakalayarak XP'de komisyon kazanacaksınız. Bunu yapmadan önce PokeStops veya Shop'ta Poke Balls stokladığınızdan emin olun!
Lucky Egg'i etkinleştirmeden önce çok sayıda Pokemon geliştirmeyi ve PokeStops ile doygun yeni alanları keşfetmeyi planlayın ve bundan en iyi şekilde yararlanacağınızdan emin olun!
Bu aynı zamanda bir veya iki yumurta kuluçka makinesine sahip olmak için harika bir zamandır, çünkü aynı zamanda bir XP patlaması da alacaksınız.
Avantajlardan gerçekten yararlanmak için, gelişmek için nispeten az Şeker gerektiren Pidgey veya Zubat gibi çok sayıda yaygın Pokemon yakalayabilirsiniz . Bir Pokemon geliştirmek size zaten en fazla XP kazandırıyor, bu nedenle Pokemon'u Şanslı Yumurta ile geliştirmek size pop başına 1.000 XP kazandırıyor! Yeni pokemon ayrıca bir bonus da verecektir, bu nedenle gelişmek için birçok ortak pokemon ile gelişmeyi beklediğiniz birkaç yüksek seviyeli yeni pokemon ile birleştirmek harika bir kombo yapabilir.
Lucky Egg'i etkinleştirmeden önce çok sayıda Pokemon geliştirmeyi ve PokeStops ile doygun yeni alanları keşfetmeyi planlayın ve bundan en iyi şekilde yararlanacağınızdan emin olun!
Bu aynı zamanda bir veya iki yumurta kuluçka makinesine sahip olmak için harika bir zamandır, çünkü aynı zamanda bir XP patlaması da alacaksınız.
Avantajlardan gerçekten yararlanmak için, gelişmek için nispeten az Şeker gerektiren Pidgey veya Zubat gibi çok sayıda yaygın Pokemon yakalayabilirsiniz . Bir Pokemon geliştirmek size zaten en fazla XP kazandırıyor, bu nedenle Pokemon'u Şanslı Yumurta ile geliştirmek size pop başına 1.000 XP kazandırıyor! Yeni pokemon ayrıca bir bonus da verecektir, bu nedenle gelişmek için birçok ortak pokemon ile gelişmeyi beklediğiniz birkaç yüksek seviyeli yeni pokemon ile birleştirmek harika bir kombo yapabilir.
- Adım 1: Pokemon istifleyin
Pidgey gibi yakalaması ve geliştirmesi kolay Pokemonları toplayın. Pidgey'i bulmak kolaydır ve geliştirmesi sadece 12 Pidgey Candy'ye mal olur. Ne kadar çok, o kadar iyi!
- Adım 2: Buna Göre Planlayın
Daha önce yakalamadığınız bir şeye dönüşeceğini bildiğiniz Pokemon'unuz varsa, onları Lucky Egg XP çılgınlığınız için saklayın! Ayrıca, Pokemon'u geliştirdikten sonra zamanınız olacağını düşünüyorsanız, popüler bir park gibi çok sayıda PokeStop'un bulunduğu bir bölgeye seyahat edin . 10 Pokemon'u geliştirmek yaklaşık 5 dakika sürecektir.
- 3. Adım: Şanslı Yumurtayı Etkinleştirin
Artık 30 dakika boyunca yaptığınız her şey için iki kat XP alacaksınız.
- Adım 4: Gelişmeye Başlayın!
- Adım 5: Kalan zamanınızı Pokemon yakalamak için kullanın
Bu yüzden çok sayıda PokeStop'un olduğu bir bölgeye gittik ! Gelişen çılgınlığınızdan sonra kalan zamanınız varsa, bir PokeStop'a bir Lure Modülü ekleyin, bir Tütsü etkinleştirin ve yakalamaya başlayın. Kaynaklarınız varsa ve birden fazla PokeStop'un yan yana olduğu bir noktadaysanız, görünen Pokemon miktarını en üst düzeye çıkarmak için birkaç Lure Modülü kullanın! Aynı şeyi Lucky Egg öncesi Pokemon ve Poke Balls stoklamanın bir yolu olarak da yapabilirsiniz.
Şanslı Yumurta etkinleştirildiğinde, her gelişmiş Pokemon size 1.000 XP kazandıracak! Bir Pokemon'u daha önce yakalamadığınız bir Pokemon'a dönüştürüyorsanız, 2.000 XP alacaksınız! Bir Pokemon yakalamak size yalnızca 200 XP kazandırır, ancak yeni bir Pokemon yakalarsanız 1.200 XP alırsınız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)