Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
dofile ile başlayan bi kod olması lazımdı onu quest libe ekliceksinquest_functions a ekledim ancak events_mgr_text.lua eklemeye çalışırken core verdi bu direk quest dosyasının için de duruyor ve turkeye de attım gene de
Maalesef hocam quest dosyalarını içinde böyle bir kod yokdofile ile başlayan bi kod olması lazımdı onu quest libe ekliceksin
Görev sekmesinde çıktı sorunsuz bir şekilde text yazan questi libe yazdırmak gerekiyormuş o şekilde çözdüm ama sadece başlat durdur ve sonlandı yazıları çıkıyor başlat dediğim de ise bağırmada falan bir şey yazmıyor savaş sorumlusuna imparatorluk savaşı çıkıyor ama herhangi bir yazı yazmıyordofile ile başlayan bi kod olması lazımdı onu quest libe ekliceksin
ch1 sysser ise
SYSERR: Sep 28 03:22:27 :: RunState: LUA_ERROR: [string "events_mgr"]:17: attempt to index global `kingdoms_war' (a nil value)
SYSERR: Sep 28 03:22:27 :: WriteRunningStateToSyserr: LUA_ERROR: quest events_mgr.start click
SYSERR: Sep 28 03:22:31 :: RunState: LUA_ERROR: [string "kingdomswar_mgr"]:3: attempt to index global `kingdoms_war' (a nil value)
SYSERR: Sep 28 03:22:31 :: WriteRunningStateToSyserr: LUA_ERROR: quest kingdomswar_mgr.start click
Son düzenleme: