zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gelişmiş Altyapı Server Files

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:D sorun yok sen öyle düşünebilirsin benim oyunum belli ediyor bana billing ıvır zıvır olmadığında sorun olup olmadığını metin2 sourcesinde IPE dışında kaldırınca sorun çıkartan bi dalga yok bilgin olsun test ederek denemiş biri olarak söylüyorum.
Ha dersen ki bana gerekli kanıtlarıyla billing kaldırdım bu sorun ortaya çıktı xx kaldırdım bu ortaya çıktı neden çıktığını da çözümünü de tartışırız aksi halde senin söylediklerin varsayımdan ibaret

Beni anlamıyorsunuz sanırım, Şunu demiyorum 'ben size anlatamıyorum kendimi'.

Siz hep varsayım olan kişiler üzerinden örnek çıkıyorsunuz size dedim ki rubinum bunu yaptı rubinumu listeden kaldırdınız şimdi womu diyorsunuz Herkesin yaptığı bir method vardır ben konuya sadece biling hatalı demedim ama evet buda tetikliyor dedim ve extralar var dedim şimdi yeni oyuncu alıyorsunuz sahaya Marty kaldırmış olabilir yayınladı mı ? (marty böyle bir update gözükmüyor) oldu ki update attı biling ile eğerki dediğim mantık üzere yaptı ise problem yok fakat düz mantık olarak kaldırıldıysa denenmemiş bir şeyin faydasıda yoktur marty daha önce yaptığı bir çok hataya göz kulak oldum kendilerine bildirdim size daha fazla açıklama yapmicağım tartışmak olabilir fakat ileriye seviye olmama kaydı ile bu tartışmada ileriye seviyelere gitti size gerekli credit leri verdim zaten biling dedim eğer ki kodlama ve kod okuma bilginiz varsa açıp okuyup anlayıp ne işe yaradığını bakıp ona göre yorum hakkını wom veya marty rubinum diyerek değil de ben okudum mantığı bu demelisiniz iyi forumlar dilerim.
Güzel creditler verdiğinizi düşünüyorsanız bunu ayrı bir konu açarak belirtebilir, herkesin faydalanmasını sağlayabilirsiniz veya satış yapan kişiye özelden belirtip alacak kişilerin kafasının karışmasını engelleyebilirsiniz. Zira satış konusunda bunları yazmanız karalamak, baltalama harici birşeye girmiyor. @Luigina 'nın da dediği gibi ben de dahil açılan oyunlarımızda kaldırdık IPE harici sorun yaratan bir blok göremedik hatta IPE bile kaldırıp sonrasında network ve encrypt kısmını kendi methodlarıyla aşan sorunsuzlaştıran oyunlar mevcut. Detaylı açıklayabilirsen seviyeli şekilde tartışma devam edebilir bence yoksa dedikleriniz varsayımdan öteye geçmez ne benim ne bu konudaki kişilerce :)

Son düzenleme:
billing womda rubide de yok ki benim flesimde de yok ne sorun yaratıyor olabilir

billing kaldırmayla problem olsa dediğim oyunlar da sorun yaşardı
Senin ilk açtığın oyunlar 2 hafta arka arkaya patlamadı mı ben mi yanlış biliyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri