Gelişmiş Altyapı Server Files

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ha dersen ki bana gerekli kanıtlarıyla billing kaldırdım bu sorun ortaya çıktı xx kaldırdım bu ortaya çıktı neden çıktığını da çözümünü de tartışırız aksi halde senin söylediklerin varsayımdan ibaret

Güzel creditler verdiğinizi düşünüyorsanız bunu ayrı bir konu açarak belirtebilir, herkesin faydalanmasını sağlayabilirsiniz veya satış yapan kişiye özelden belirtip alacak kişilerin kafasının karışmasını engelleyebilirsiniz. Zira satış konusunda bunları yazmanız karalamak, baltalama harici birşeye girmiyor. @Luigina 'nın da dediği gibi ben de dahil açılan oyunlarımızda kaldırdık IPE harici sorun yaratan bir blok göremedik hatta IPE bile kaldırıp sonrasında network ve encrypt kısmını kendi methodlarıyla aşan sorunsuzlaştıran oyunlar mevcut. Detaylı açıklayabilirsen seviyeli şekilde tartışma devam edebilir bence yoksa dedikleriniz varsayımdan öteye geçmez ne benim ne bu konudaki kişilerce

Son düzenleme:
billing womda rubide de yok ki benim flesimde de yok ne sorun yaratıyor olabilir

billing kaldırmayla problem olsa dediğim oyunlar da sorun yaşardı
Senin ilk açtığın oyunlar 2 hafta arka arkaya patlamadı mı ben mi yanlış biliyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)