Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Freebsd yardim edebilecek baba yigit varmı

servet7676

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
32
Online süresi
24g 54161s
Reaksiyon Skoru
33
Altın Konu
0
Başarım Puanı
125
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 13 Gün
MmoLira
2,726
DevLira
24

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

freebsd 9.2 kullanıyom da ilk kurdugumda servere giriş yapamıyordum sonra lasgele ayarlarla ugrastım giriş yapabildim servere admin panel kurdugumda site kurdum bugun onun girmiyor virtal box acıyom şifreyi gidiyom winspc ye giriyom dosya yüklerken baglandı hatası veriyo bida girmiyo baglanırkende kalıyo kapatıp acınca yine aynısını yapıyor

Çözüm
Freebsd aç bsdconfig netdev yaz yanlış olabilir tam hatırlamıyorum eğer hata verir ise bsdconfig yaz oradan ip ayarını yap veya virtualbox ayarlarından ağ ayarlarına gir anamakine bağdaştırıcısını seç o sana ıp vericek onu kullan eğer yapamaz isen söyle yardımcı olurum sana
Freebsd aç bsdconfig netdev yaz yanlış olabilir tam hatırlamıyorum eğer hata verir ise bsdconfig yaz oradan ip ayarını yap veya virtualbox ayarlarından ağ ayarlarına gir anamakine bağdaştırıcısını seç o sana ıp vericek onu kullan eğer yapamaz isen söyle yardımcı olurum sana

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri