Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Microsoft: Türkiye, Rus hackerların hedefinde

Ectoor

We Rise Turkmmo <3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Katılım
24 Mar 2019
Konular
5,602
Mesajlar
14,847
Çözüm
14
Online süresi
7mo 3d
Reaksiyon Skoru
6,802
Altın Konu
669
Başarım Puanı
499
MmoLira
11,960
DevLira
297
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Microsoft, Rus bilgisayar korsanlarının Ukrayna'yı destekleyen ülkere yönelik saldırılarını artırdığına dikkat çeken bir rapor paylaştı.

Yayınlanan rapora göre, Rus istihbarat teşkilatları, Ukrayna'nın yanında olan ülkelere yönelik siber saldırıları büyük ölçüde artırdı.

Üstelik Microsoft, Rus bilgisayar korsanlarının yalnızca resmi kurumları değil; sivil toplum kuruluşlarını, telekomünikasyon firmalarını, enerji ve savunma şirketlerini de hedef aldığını söylüyor.

Türkiye de saldırıların hedefinde​

Microsoft, Ukrayna dışında 42 ülkeden 100'den fazla kuruluşun bu saldırılardan etkilendiğini açıkladı.

Son iki ay içerisinde Danimarka, Norveç, Finlandiya, İsveç ve Türkiye'ye yönelik siber saldırılar önemli ölçüde arttı.

Şirket, bu saldırılardan yüzde 60'ından fazlasının NATO üyelerini kapsadığını ve ABD'nin birincil hedef olduğunu belirtirken, askeri ve insani yardımların merkez üssü Polonya'ya da ciddi saldırıların yapıldığını söylüyor.

 
Paylaşım için teşekkürler Admin'im
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst