Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

METİN2PRO 1-99 P2W KARSITI EMEK SERVER

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mckadersiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Lonca Turnuva Ödülü
1

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Discord: https://discord.com/m2pro
Ana Sayfa : https://metin2-pro.com/
📌1/99 Seviye Aralığı Hard Emek OldSchool
📌2008-2010 Oyun Yapısı
📌Dolu/Kdp Düşürmeli
📌SIMYA-KUSAK-LYCAN YOK
📌Uzaktan Biyolog Sistemi YOK!
📌Yeni ''Fov'' Kamera Modu
📌Kadim Efsun YOK!
📌Uzaktan Eşya Sat Ve Sil.
📌Pazarda Eşya Arama. ( Fiyat Göstermez Uzaktan Satın Almaz )
📌Official Görevler
📌Hızlı Kanal Değiştirme
📌Kostüm Ve Silah Fişi YOK!
📌Metin Farm Bölgeleri YOK!
📌Kanat Ve Tılsım YOK!
📌Efsun Botu YOK!
📌Pasif Skiller YOK!
📌Perfect Yüzüğü Ve Evrim Sistemi YOK!
📌Global Oyuncu Desteği
📌Evrim Parşomenı Vb Nesne Market İtemlerini Boslardan Edebilirsiniz
📌P2w KARŞITI EMEK SERVER
📌 KOSTUM PET YUZUK YOK

Ekli dosyalar

• METIN2PROPOST.png
    METIN2PROPOST.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG-20220626-WA0027.jpg
    IMG-20220626-WA0027.jpg
    206.1 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Hocam, Gezenti Kaptan'ın videosundan görünce deneyeyim dedim. Şuan indiriyorum. Umarım küfürsüz tatlı rekabetli bir sw olur.
Konuda açılış tarihi girilmemiş, discord linki yanlış gidiyor ve facebook sayfanızda hiç paylaşım yapılmamış. Bunlarda ufak tefek pürüzler oyun içi sorun olmasın yeter :)
Bu arada 30lv'den sonra yetenek sıfırlanıyor mu ?

Hocam, Gezenti Kaptan'ın videosundan görünce deneyeyim dedim. Şuan indiriyorum. Umarım küfürsüz tatlı rekabetli bir sw olur.
Konuda açılış tarihi girilmemiş, discord linki yanlış gidiyor ve facebook sayfanızda hiç paylaşım yapılmamış. Bunlarda ufak tefek pürüzler oyun içi sorun olmasın yeter :)
Bu arada 30lv'den sonra yetenek sıfırlanıyor mu ?
Evwevet sifirlaniyor yavas yavas oturtucaz

Ohooo ben oyuna başladım, 70e kastım, seninle tartıştım bıraktım daha yeni mesaja dönüyorsun :)

Son olayıma kadar çok kötü bir yönetim değildin aslında.
Oyunda +basma itemi düşmüyor böyle bir saçmalık vardı. Yani belki siyah çelik +basmadan daha kolay çıkıyordu yani. Hadi dedik biz bunları görmezden gelelim oyunumuza bakalım. Kastık 70'e ne mi oldu ? Oyun, loncalara peşkeş çekildi. Madem loncalara oynatacaktın oyunu bizi niye getirttin ? Zaten Gezenti kaptan'ın videoları kaldırmasından şüphelenmiştim de neyse dedik devam ettik. Eski2008e başlasak daha doğru bir karar olurmuş.

Olaya gelince, kendi farm çarları hariç farm yaptırmayan lonca üyelerine haddini bildirdim ve bende onlara farm yatırmadım sonra ne oldu ?
Sen, ben onlara rahat vermiyorum diye beni defalarca oyundan attın. Sana o kadar dedim yanlışım varsa göster veya söyle de konuşalım diye sen muhatap bile olmadan oyundan attın malum loncanın korumalığını yaptın. Ulan tek başımaydım be! Ama biz oyuna para yatırmadık tabi o lonca üyeleri varken bizi savunacak halin yok. O kadar emek boşa gitti sinirlendiğimizle kaldık. Şimdi yalakalığını yaptığın loncalarla sana iyi oyunlar..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri