Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı EasyCep den telefon alanlar memnun mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DN Angel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 254

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

EasyCep den telefon alanlar memnun mu ? İphone almak istiyorum. maalesef günümüz şartlarında rakamlar o kadar yüksek ki mecbur eski bir model alacağız

İphone X veya XR almayı planlıyorum. ama sanırım bunlar yenilenmiş cihazlar

daha önce buradan alım yapalanlar memnun mu ? yenilenmiş telefonlar alınmalı mı ?

yoksa mecbur android olarak devam edeceğim.

bu konuyu bende merak ediyorum eldeki samsungu çıkarıp iphoneye geçebilirim belki bilen aydınlatsın.

yeap..

Siteyi yeni duydum Baya güzel telefon modelleri var
evet evet mağazalarıda var zaten gidip direkt oradan alabiliyorsun. muhtemelen alışveriş kredisi vs .vardır.

mesela şuanki durumda 11 12 13 zor alırsın. yani o kadar para vermek istemiyorum bir telefona ama maks 8 9 bandında yine x XR alınabilir modundayım..

sadece aldıktan sonra neler ile karşılaşabilirim ? illaki alan vardır aramızda..

sadece aldıktan sonra neler ile karşılaşabilirim ? illaki alan vardır aramızda..
abi teknoloji tamamen şans işi biliyosun bazen aynı cihazları alsanda birinde çıkan sorun diğerinde çıkmıyor. ikinci el teknoloji piyasası bence sakat. tabi ekonomiye de bakılırsa sıfır alamayız ama ne bileyim teknoloji tamamen şans. firma taraflı sıkıntı çıkarmı diyorsan şikayetvardan bir bak istersen onun dışında şansına kalmış...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri