Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Server Filesimde Dump Proto Bozuk Calışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cengizhan696
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
  • Etiketler Etiketler
    dump_proto

cengizhan696

Level 3
TM Üye
Konular
47
Online süresi
9d 23h
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
120
MmoLira
159
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese Merhabalar.

Server Filesimde Dump Proto Bozuk Calışmıyor ve forumda olsun internette olsun 0 dan dump proto yapmakla ilgili video yok herhangi bir dump proto build alarak yapmaya calıştım ama build hataları aldım

not: dump protuyu build alırken ItemCSVReader.cpp ItemCSVReader.h yi kendi filesime göre uyarlayarak yapmaya calıştım source/server/db de olan ProtoReader.cpp ve Protoreader.h ile editlemeye calıştım yanlış mı yapıyorum yardımcı olurmusunuz.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
evet orjinalleri game dosyasına bulunuyor ama hatayı ikisi içinde alıyorum mob_proto ve item_proto bulid aldıgım protoları ekledimde oyuna girince client atıyor ama bişey fark ettim txt dosyasında mob_names.txt de bulunan moblar var ama mob_proto.txt de yok bu hataya yol acar mı ve mob_names yerleri karışık bu item_names.txt ve item_proto.txt içinde geçerli o kadar zor şey yaptım bir bu konuda takılıyorum bu işler bitince yardım için konular acmayı düşünüyorum
size önereceğim şey şudur hiç bir eklentisi olmayan bir alt yapı bulup bu dosyalardan mob proto, item proto ve dump protoyu alıp kendi filesiniza özel olarak düzenlemeniz size özel bir proto ortaya çıkaracaktır sadece sizdeki olan sistem ve yeni eklediğiniz mob...
Full kopayala yapıştır yerine db protoreaderda bulunan sizdeki ekli sistemlerin prtoya müdahele edenlerini eklemelisiniz. Temelde tüm protalar aynı prensipte çalışıyor olsada son zamanlarda çoğu geliştirici buralarada kendilerine göre farklılıklar eklemye başladı bu sebeble fileslar
haklısınız evet her geliştirici farklı farklı eklemeler yapmışlar efsunların adı veya eklenen sistemler ben gündüz vakti dediklerinizi uygulayalım konuyu cözersem not ekleyip cözüldü olarak işaretlerim. tekrardan teşekkürler.

Bir sorum daha olucak bu build aldıgım dump proto sadece kapatmayamı yarayacak

dediklerinizi yapıyorum build alıyorum dump proto ile kapatıyorum ama oyuna girerken client kapanıyor sysserde mob proto hatası alıyorum 0 dan anlatam bir konu mevcutmudur

dediklerinizi yapıyorum build alıyorum dump proto ile kapatıyorum ama oyuna girerken client kapanıyor sysserde mob proto hatası alıyorum 0 dan anlatam bir konu mevcutmudur
Sıfırdan anlatan konu bulmanız çok zor insanlar eğitim olaylarını bırakmaya başladılar eskisi kadar hypelanmadığı için. İtemlere yaptığınız işlemi moblar içinde denediniz mi ve sizdeki orjinal mob_names.txt ve mob_proto.txt yi kapattırıp deniyorsunuz demi. Çünkü dump proto ikisinide kapatmak üzere çalışıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri