Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hayır, Sadece client dosyaları kraizy'den kopyalandı. 9. video commit edilmedi. Bir sonraki videonun renderını alıyorum. Onu upload ettiğimde commit edeceğim...Eline emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım, github daki dosyalar güncell mi full son videodaki kadar ?
anladım güzel tekrardan emeğinize sağlık, visual studio code lc_text deki korece textler bozuluyor ?? oluyor ayarının ne olması gerektiği hk özelden yada buradan bilgi verir misinHayır, Sadece client dosyaları kraizy'den kopyalandı. 9. video commit edilmedi. Bir sonraki videonun renderını alıyorum. Onu upload ettiğimde commit edeceğim...
File -> Preferences -> Settings -> Files: Auto Guess Encoding.anladım güzel tekrardan emeğinize sağlık, visual studio code lc_text deki korece textler bozuluyor ?? oluyor ayarının ne olması gerektiği hk özelden yada buradan bilgi verir misin
Tikli olmalı. Bu sayede her yeni dosya açtığında dosya içeriğine bakarak kodlamayı tahmin eder yoksa. UTF8 olarak açar. Eğer zaten tahmin etme özelliği açıkken utf 8 ile açarsa içerisinde korece yazı yoktur.
File -> Preferences -> Settings -> Files: Auto Guess Encoding sectim c++ için sourcedeki lc_textler düzeldi fakat python türkçe karakterler ve korece yazılar bozuldu mesela localeinfodaki içerik karıştı ISO Kısmı c++ otomatik windows 1252 olarak geliyor bu alan için ne yapmak gerekiyor genel c++ ve py bozmayacak şekildeFile -> Preferences -> Settings -> Files: Auto Guess Encoding.
Tikli olmalı. Bu sayede her yeni dosya açtığında dosya içeriğine bakarak kodlamayı tahmin eder yoksa. UTF8 olarak açar. Eğer zaten tahmin etme özelliği açıkken utf 8 ile açarsa içerisinde korece yazı yoktur.
File -> Preferences -> Settings -> Files: Auto Guess Encoding sectim c++ için sourcedeki lc_textler düzeldi fakat python türkçe karakterler ve korece yazılar bozuldu mesela localeinfodaki içerik karıştı ISO Kısmı c++ otomatik windows 1252 olarak geliyor bu alan için ne yapmak gerekiyor genel c++ ve py bozmayacak şekilde
kore için EUCKR, 1252 olarak açıyorsa türkçe yazılar vardır o dosyada, oran olarak daha fazla olacak şekilde. O şekilde kalsın. Visual code'un açtığı tipi değiştirme.
Ekstra bilgisi olan varsa yazın arkadaşlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)