ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sanal Sonu

4.20 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Astek2 de Deneyimledik kısa bir süreçti ancak başarılı alperen güvenilir bir dostumuz hayırlı satışlar dilerim @*Alperen Sönmez*

Astekde gördük evet hep sorunlar hatalar ve çalışan hileler :D uriel kuruldu daha sonra runikac kaldırdınız ?

Son düzenleme:
Astekde gördük evet hep sorunlar hatalar ve çalışan hileler :D uriel kuruldu daha sonra runikac kaldırdınız ?
merhaba dostum kısa süreç olmasının sebebi oyuncuların x hilesini açmak için x koruması için baskı yapmalarıdır bot satışı yapan kişilerin discord adreslerinde korumayı aşamadıklarını belirttiklerini görebilirsin yorumun için teşekkür ederim

merhaba dostum kısa süreç olmasının sebebi oyuncuların x hilesini açmak için x koruması için baskı yapmalarıdır bot satışı yapan kişilerin discord adreslerinde korumayı aşamadıklarını belirttiklerini görebilirsin yorumun için teşekkür ederim
Ben lafım size değil oyununu oynadıgım kişiyedir :D 1 saat sonra hemen kaldırıldı bu sistem çünkü uriel kurdular

Ben lafım size değil oyununu oynadıgım kişiyedir :D 1 saat sonra hemen kaldırıldı bu sistem çünkü uriel kurdular
doğrudur tanınmadığımız için oyuncular şüpheyle yaklaştılar korumaya baskı yüzünden değiştirmek zorunda kaldılar

Astek2 Bana Aitti Oyuncu Baskısı Yüzünden Kaldırmak Zorunda Kaldık Tamamen Arkadaşlar İle Bir Sorun Yaşamadık Bilmeden Konuşmanda Ayrı Bir İroni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri