Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Legend online classic mobil

Ercnknl61

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
41m 46s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 7 Gün
Başarım Puanı
18
MmoLira
25
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhabalar. Legend online classic Türkiye sunucusunun kapanmasının üzerinden neredeyse 1.5 yıl geçti. Ardından açık kalan tek sunucu olan wartune hall of heroes serverine geçiş yaptık. Lakin o da çok dayanmayarak kapandı. Sadede gelelelim. Legend online mobil versiyonunun halen açık olduğu bir sunucu varmı? Bulan oldumu? Dün akşam araştırma yaparken 21 haziranda çince server açılacağını okudum ve önkayıt yaptırdım bile. Eğer bu yazıyı okuyan legend online classic tr admini filan olursa bilin ki, arkadaşlar bidaki ay güncelleme sorunu olmadan çeşit çeşit etkinlik ve yüzlerce çeşit fashion, binek eklentileriyle geri dönüyoruz deseniz, benim gibi daha oyun açılmadan oyunu indirecek binlerce insan var bilin istedim.. şu oyunu tekrar getirin lütfen lütfen...

Edit1:Çince olan serverin linkini bırakıyorum. Oyun, 21 haziranda açılacağı için şuan önkayıt alıyor.

Son düzenleme:
Öncelikle merhabalar. Legend online classic Türkiye sunucusunun kapanmasının üzerinden neredeyse 1.5 yıl geçti. Ardından açık kalan tek sunucu olan wartune hall of heroes serverine geçiş yaptık. Lakin o da çok dayanmayarak kapandı. Sadede gelelelim. Legend online mobil versiyonunun halen açık olduğu bir sunucu varmı? Bulan oldumu? Dün akşam araştırma yaparken 21 haziranda çince server açılacağını okudum ve önkayıt yaptırdım bile. Eğer bu yazıyı okuyan legend online classic tr admini filan olursa bilin ki, arkadaşlar bidaki ay güncelleme sorunu olmadan çeşit çeşit etkinlik ve yüzlerce çeşit fashion, binek eklentileriyle geri dönüyoruz deseniz, benim gibi daha oyun açılmadan oyunu indirecek binlerce insan var bilin istedim.. şu oyunu tekrar getirin lütfen lütfen...
Yok abi açılsa gerçekten oynayacak insan çok. Benzeri kopya oyunu olsa ona bile razıyız.

Yok abi açılsa gerçekten oynayacak insan çok. Benzeri kopya oyunu olsa ona bile razıyız.
Aslında wartune hoh serverine birkaç yazılımcı arkadaş türkçe dil paketi çakıp tekrar yayınlamışlardı çalışmayan üç beş ufak tefek şey vardı ama sorun değildi. Bakalım aynını çin serverinde yapabilecek babayiğitler çıkacak mı? Şu zahmete bak..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri