B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Diyarbakır’da moda rüzgarı

Epiméthé

Level 10
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
2,085
Çözüm
5
Online süresi
3mo 10d
Reaksiyon Skoru
5,735
Altın Konu
218
TM Yaşı
4 Yıl 6 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
317
MmoLira
1,573
DevLira
0
Ticaret - 100%
0   0   1

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1653471953109.png

Moda etkinliği Dosso Dossi Fashion Show’un dijital platformda yayınlanacak yeni defilesinin çekimleri Diyarbakır’da yapıldı. Şehrin tarihi ve turistik yerlerinde gerçekleşen çekimlerde 25 ünlü model yer aldı.

Dosso Dossi Fashion Show, Doğubayazıt ve Kapadokya’nın ardından bu kez Diyarbakır’da moda rüzgarı estirdi.
Diyarbakır’ın tarihi ve turistik bölgeleri arasında yer alan On Gözlü Köprü, Cemil Paşa Konağı ve Keçi Burcu’nda gerçekleştirilen çekimlerde ünlü mankenler görev aldı.

Aralarında Tülin Şahin, Demet Şener, Zeynep Sever Demirel, Buse İskenderoğlu, Dilara Korkmaz, Cemrenaz Turhan, Şira Sahilli, Deren Talu, Derin Talu ve Madelein Sarıkabadayı’nın da olduğu 25 manken, koreograf Yasin Soy eşliğinde gerçekleştirilen çekimlerde kamera karşısına geçti. Çekimlerin finalinde mankenler ellerindeki beyaz güvercinleri uçurdular.

1653472080101.png

İlk defa geliyorum

Defilede görev alan Demet Şener, “Diyarbakır’a ilk defa geliyorum ve geldiğim için çok mutluyum. Böyle bir projenin içinde bulunmaktan gurur duyuyorum. Ne kadar insana ulaşırsak Türkiye’nin, ülkemizin güzelliklerini ne kadar çok insana gösterirsek bizler o kadar mutlu oluruz” dedi.

Her seferinde aynı sıcaklık

Defilede görev alan mankenler arasında bulunan Tülin Şahin daha önce birkaç kez Diyarbakır’a geldiğini söyledi: “Her seferinde aynı sıcaklık ve güzellikle karşılaştık. O yüzden tekrar çok teşekkür ediyorum herkese. Burada olmak çok güzel.”

Paylaşım için teşekkür ederiz.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri