- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,274
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,315
- DevLira
- 74
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kendi sunucu dosyalarını geliştiren herkesin cevabını aradığı soru.
Pazar sistemi, oyundaki en önemli sistemlerin başında geliyor. Yüksek miktarda veri barındırdığı için en performanslı, oyuncuların ihtiyaçlarından dolayı en fonksiyonel pazar sistemine ihtiyaç duyarız.
Siz hangi pazar sistemini kullanıyorsunuz? Nedenleriyle birlikte cevaplayın ve pazar sistemi arayanlara rehber olun.
Lütfen işinize yarayan yorumları beğenmekten ve yorumun yanında bulunan yukarı ok tuşunu kullanarak öne çıkarmaktan çekinmeyin.
Pazar sistemi, oyundaki en önemli sistemlerin başında geliyor. Yüksek miktarda veri barındırdığı için en performanslı, oyuncuların ihtiyaçlarından dolayı en fonksiyonel pazar sistemine ihtiyaç duyarız.
Siz hangi pazar sistemini kullanıyorsunuz? Nedenleriyle birlikte cevaplayın ve pazar sistemi arayanlara rehber olun.
Lütfen işinize yarayan yorumları beğenmekten ve yorumun yanında bulunan yukarı ok tuşunu kullanarak öne çıkarmaktan çekinmeyin.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
oyunun orjinal pazar dosyalarını kullanıyorum. hiç sıkıntı çıkardığını görmedim henüz. herkese tavsiye ederim.
Great offline shop kullanıyorum oyunun varolan pazar sistemini offline olarak değiştirdiği için daha güvenli olduğunu düşünüyorum düzenleme modu sonradan eklenilmiş birşeyde olsa 2 satırdaki düzeltmeyle tertemiz kullanılabilir oluyor
Sen git önce aç karnını doyur Sarbicim sonra gel buralarda birilerine abi çek.kafası çalışanlar pazar kapanmasın diye süresini kaldırıyor değil mi ? özür dilerimxd
Vakit harcadığım yok merak etmeO kafası çalışmayan andavallarla neden vakit harcıyorsunuz o zaman? Çözümünü siz yapın da millet akıllı görsün (ama pazarı sınırsız süre yapıp kapatmayarak değil) Burada boş yaparak bir yerlere gelemezsiniz. Ya adam gibi çözümünü vereceksin ya da susacaksın. Böyle boş yapmanın alemi yok.
Pazarın süreli versiyonuda var dostum yok değil ama bunu bazılarının kafası almıyor. Kendi oyun düzenimin bir parçası yaptığım süresiz pazarı şu aç karnını bile doyuramayan ona buna yalanarak bir şeyler elde etme peşinde olan fukaralar anlamıyor işte
İkarus veya Great arasında seçim yapacak olsam great seçerim daha temiz çalışmaktadır
Açtığın tüm konular soru cevap kısmına açılmış. Sen herkesten yardım istiyorsun fakat başkası başkasından isteyince mi sorun oluyor ? Forumlar zaten yardımlaşmak için varlar. Madem kimse birbirine yardım etmeyecek kapatıp gidelim ozaman niye duruyoruz ki ? Zaten zorla paylaşsın diyen yok. Herkes birbirinden düzgünce çözüm yolu isterken arkadaş gelip ortalığı karıştırıyor. Yorumları dikkatli oku anlarsın.adam bi şeklilde fixlemiş zaman harcamış babasının oğlumusunda sana verecek ? verir yada vermez çirkinleşmeye gerek yok

xd