Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Cevaplandı Anti Hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bagdydad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 941

Bagdydad

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Üye
Konular
3
Online süresi
1d 6h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 1 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
29
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Loyein (Client taraflı anti hile)
Svside (Sunucu taraflı anti hile)
Uriel (Client taraflı anti hile)
DazyShield (Client taraflı anti hile)
GameShield (Client taraflı anti hile)

Benim bulabildiğim anti hileler bunlar.

Sorularım:
1. Bu anti hileler hala aktif mi? Web siteleri açık ama sanki terk edilmiş projelermiş gibi hissettiriyor.
2. Bunların haricinde anti hileler var mı? Forumu ve google ı araştırdım bulabildiklerim bunlar gözümden kaçan olduysa yazarsanız sevinirim.
3. Bu anti hilelerin iyi ve kötü taraflarını (eksik yönlerini) bilen, ayrıntılı bilgisi veya tecrübesi olan varsa bunlar hakkında bilgi verebilir mi? Googledan araştır diyecek arkadaşlar için kendi sayfalarında bu tarz bilgiler yer almıyor kullanan kişilerden düşüncelerini alırsam daha güzel olur diye düşündüm.
4. Metin2 sunucusunu hileye karşı korumak için en iyi seçenek hangisi veya hangileridir?

Forumdaki benzer konuları araştırdım ama cevap bulamadım o yüzden bu konuyu açıyorum. Anti hilelerin forum sayfalarındaki yüzlerce yorumu okudum fakat karar vermeme yardımcı olmadılar. Anti hile seçimi hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.

Vakit ayıracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba;

Loyein - svside koruması ( aktif ) : lalaker tarafından kodlanan ilk ismi loyein olan ve güncellemerle birlikte adını svside olarak devam eden sunucu taraflı koruma sağlayan çoğu global sunucularda olmazsa olmaz bir hile korumasıdır.
Herhangi bir dll ile değil oyunun kaynak kodlarına entegre edilen bir hile koruma sistemidir genelde Uriel ile kullanılıp %99.9 luk bir koruma sağlanmaktadır.Kötü yanı ise dışarıdan dll inject etme gibi problemleri çözememesidir yani oyuna pack ile veya dll inject ile thread wieve ile process hacker ile anlayacağınız türlü yazılımlarla müdehale edilebiliyor fakat hile açılsa dahi sunucu tarafından korunuyor olan sunucuları incelemenizi tavsiye ederim.

Uriel ( aktif ) : Loyein korumasının aksine çoğunlukla exe taraflı koruma sağlayan ama son güncelleme ile beraber sunucu taraflı loyein tarzı koruma sunan tek başına bile sunucularda yeterli koruma sağlayabilen en bilindik hile korumasıdır fakat piyasada uriel hile korumasının arka planda bitcoin madenciliği yaptığı ve işlemciyi çok zorladığı hakkında bilgiler dönmekte bu yüzden çoğu metin2 oyuncusu bu hile korumasının olduğu servere girmemeyi tercih ediyor.Ayrıca fiyat olarak biraz pahalı bir koruma olduğunu düşünüyorum.

Dazyshield : : Bir zamanlar zirve yapmış fakat sürekli bypass yapıldığı için koruma sağlayamadığından dolayı kullanılmayı bırakılmış sourcesi warez olmuş ücretsiz bir şekilde dll olarak paylaşılan bir hile korumasıdır.Şu anda güncel olarak ücretli satılıyor galiba ama koruması hakkında pek bir bilgim yok bu yüzden detaylı yazamayacağım.

GameShield : Bu koruma hakkında herhangi bir bilgim yok.

Not : Hiçbir hile korumasını kötülemek veya övmek amacı ile yazılmamştır.Herkesin düşüncesi farklı olabilir.
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Merhaba;

Loyein - svside koruması ( aktif ) : lalaker tarafından kodlanan ilk ismi loyein olan ve güncellemerle birlikte adını svside olarak devam eden sunucu taraflı koruma sağlayan çoğu global sunucularda olmazsa olmaz bir hile korumasıdır.
Herhangi bir dll ile değil oyunun kaynak kodlarına entegre edilen bir hile koruma sistemidir genelde Uriel ile kullanılıp %99.9 luk bir koruma sağlanmaktadır.Kötü yanı ise dışarıdan dll inject etme gibi problemleri çözememesidir yani oyuna pack ile veya dll inject ile thread wieve ile process hacker ile anlayacağınız türlü yazılımlarla müdehale edilebiliyor fakat hile açılsa dahi sunucu tarafından korunuyor olan sunucuları incelemenizi tavsiye ederim.

Uriel ( aktif ) : Loyein korumasının aksine...
Merhaba;

Uriel ( aktif ) : Loyein korumasının aksine çoğunlukla exe taraflı koruma sağlayan ama son güncelleme ile beraber sunucu taraflı loyein tarzı koruma sunan tek başına bile sunucularda yeterli koruma sağlayabilen en bilindik hile korumasıdır fakat piyasada uriel hile korumasının arka planda bitcoin madenciliği yaptığı ve işlemciyi çok zorladığı hakkında bilgiler dönmekte bu yüzden çoğu metin2 oyuncusu bu hile korumasının olduğu servere girmemeyi tercih ediyor.Ayrıca fiyat olarak biraz pahalı bir koruma olduğunu düşünüyorum.

Dazyshield : : Bir zamanlar zirve yapmış fakat sürekli bypass yapıldığı için koruma sağlayamadığından dolayı kullanılmayı bırakılmış sourcesi warez olmuş ücretsiz bir şekilde dll olarak paylaşılan bir hile korumasıdır.Şu anda güncel olarak ücretli satılıyor galiba ama koruması hakkında pek bir bilgim yok bu yüzden detaylı yazamayacağım.

Not : Hiçbir hile korumasını kötülemek veya övmek amacı ile yazılmamştır.Herkesin düşüncesi farklı olabilir.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba;

Hocam bilginizi ve tecrübenizi paylaştığınız ve vakit ayırıp yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim. Bu bilgilerden çıkarımım en iyi anti hile çözümünün şuanki şartlarda Loyein ve urielin birlikte kullanılması. Uriel in fiyatlandırmasını çok pahalı buldum ilk ay 1.400TL sonraki aylar 400TL (19.05.2022 Fiyatları) Bu tarz yazılımların uygun fiyatlarla daha fazla kullanıcıya ulaştırılarak aynı kazancı elde edebileceğini düşünüyorum. Svside fiyatı uriel e göre bir tık uygun (21$ Güncel kurla 334TL) (19.05.2022 Fiyatları). Yüksek miktarlı ön ödemesi olmamasıda bir artı. Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim, güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

Hocam bilginizi ve tecrübenizi paylaştığınız ve vakit ayırıp yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim. Bu bilgilerden çıkarımım en iyi anti hile çözümünün şuanki şartlarda Loyein ve urielin birlikte kullanılması. Uriel in fiyatlandırmasını çok pahalı buldum ilk ay 1.400TL sonraki aylar 400TL (19.05.2022 Fiyatları) Bu tarz yazılımların uygun fiyatlarla daha fazla kullanıcıya ulaştırılarak aynı kazancı elde edebileceğini düşünüyorum. Svside fiyatı uriel e göre bir tık uygun (21$ Güncel kurla 334TL) (19.05.2022 Fiyatları). Yüksek miktarlı ön ödemesi olmamasıda bir artı. Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim, güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

Merhaba;

Eğer +1000 user düşünüyor iseniz ve uzun ömürlü bir server açmak istiyorsanız benim de nacizane fikrim svside + uriel hile korumasını kullanmanız.
Eğer maddiyat olarak bir probleminiz yok ise userlerin uriel'e olan yaklaşımlarından dolayı uriel örneğin tek sefere mahsus + 1000 tl ek ücret vererek uriel yazılarını kaldırılmasını rica ederseniz kabul edeceklerini düşünüyorum çoğu server öyle yapıyor genelde.

Merhaba;

Eğer +1000 user düşünüyor iseniz ve uzun ömürlü bir server açmak istiyorsanız benim de svside + uriel hile korumasını kullanmanız.
Eğer maddiyat olarak bir probleminiz yok ise userlerin uriel'e olan yaklaşımlarından dolayı uriel örneğin tek sefere mahsus + 1000 tl ek ücret vererek uriel yazılarını kaldırılmasını rica ederseniz kabul edeceklerini düşünüyorum çoğu server öyle yapıyor genelde.
Hocam büyük kitle hedefim yok fakat 50 kişide oynasa 500 kişide oynasa hilesiz bir oyun olsun istiyorum. Anti hile yazılımı geliştiren arkadaşların fiyatları bir tık yüksek tuttuğunu düşünüyorum. Tabi kendi fikrim kimse bu fikre katılmak zorunda değil. Ödemelerin aylık olduğunu da düşünürsek çok yüksek fiyatlar bana göre. Bütçe konusunda öyle bol kesem yok tek amacım hilesiz ve küfürsüz bir oyun ortamı oluşturmak, eğlenerek vakit geçirmek. İş olarak değil hobi olarak sunucu açmayı planlıyorum. Herhangi bir kitle hedefim yok. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri