emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı port yönlendirme Açma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan norrmal2626
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 295

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhabalar
EG8247WHuawei modem kullanmaktayım internet sağlayıcısıda Türksattır
Aradım 30₺ karşılığında sabit ip tanımlattırdım.
Daha sonra bilgisayarıma server kurdum kendim girebiliyorum hiç bir sıkıntı yok.
Geliştirme yapabilmek için arkadaşımıda servere almak istiyorum oyuna girebilsin kontrol edebilsin diye.
Fakat sabit ip adresim olmasına rağmen portları açamıyorum. Modeme gerekli portları yazdım güvenlik duvarını kaldırdım gidiş geliş için izin verdim.
daha ne yapabilirim bilmiyorum bir haftadır uğraşıyorum ama yok portları kontrol ettiğimde açık gözükmüyor yardımcı olabilecek birileri varmı acaba ?

Merhabalar
EG8247WHuawei modem kullanmaktayım internet sağlayıcısıda Türksattır
Aradım 30₺ karşılığında sabit ip tanımlattırdım.
Daha sonra bilgisayarıma server kurdum kendim girebiliyorum hiç bir sıkıntı yok.
Geliştirme yapabilmek için arkadaşımıda servere almak istiyorum oyuna girebilsin kontrol edebilsin diye.
Fakat sabit ip adresim olmasına rağmen portları açamıyorum. Modeme gerekli portları yazdım güvenlik duvarını kaldırdım gidiş geliş için izin verdim.
daha ne yapabilirim bilmiyorum bir haftadır uğraşıyorum ama yok portları kontrol ettiğimde açık gözükmüyor yardımcı olabilecek birileri varmı acaba ?
seni yanlış yönlendirmişler ne sabit ipsi öyle çözülmez o iş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri