Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bana injector .py .BETA RELEASE] unX Injector (Dll - Py/Pyc - Python Code) gönderir misiniz denemek isterim linkteki indirme yanlışTeşekkürler, peki push edilen bir struct ise?
@TheHectoR.exe hook örneği vermiş oluşturacağın fonksiyon naked olmalı stack'i sen yöneteceksin çünkü,
bir örnek de ben vereyim metin2'de kullanılan skill idsi istediğim skill ise başka bir skill id ile değiştirmek için yazmıştım
pushad kullanırken dikkat etmen gereken en önemli husus pushad popad yaptığında stack +0x20 kayar
bir örnek de ben vereyim metin2'de kullanılan skill idsi istediğim skill ise başka bir skill id ile değiştirmek için yazmıştım
CoffeeScript:
__asm
{
push ebp // hook atacağım yerden çaldığım 6 byte
mov ebp, esp
and esp, -0x40
mov skillid, ebp // skillid dword olarak tanımlı ve ebpnin tuttuğu adresi skillidye attım aşağıda kullanacağım
pushad // stack patlamasın diye stacktekileri pushluyorum
}
if(*(DWORD*)(skillid + 0x10) == 157) // ebp+ 0x10da skill id değeri tutuluyordu değer 157 ise
{
*(DWORD*)(skillid + 0x10) = 156; // değeri 156 yap
printf("0x%02X\n", *(DWORD*)(skillid+0x10));
}
__asm
{
popad // stacki eski haline getir
jmp jmpbck // geri dön
}
pushad kullanırken dikkat etmen gereken en önemli husus pushad popad yaptığında stack +0x20 kayar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)