Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
burayı fazla kulanmadıgım için detaylı bişey paylaşmıcagım ama özelden iletişime geçebilirsiniz yayın açar gösteriririm a dan zye kadar
senin filesimi satıyorum ?? nereden biliyorsun ne bu hırs olumParasını ödemediği filesi birde satmaya çalışması gerçekten çok yazık sana. Files benden alınma srcsiz files, elinde herhangi bir src si yok bilgisi de olmadıgı için destek veremez.
Minimap değiştirip kostüm eklemekle farklı files olmuyor. Farklı files satıyorsan özele gelin vs demeden açık açık koy koyabiliyorsan farklı filesini. Parasını almadıgın filesi satmaya biraz utancın olsun. Zorla şikayet konusu açtıracaksın kendine.senin filesimi satıyorum ?? nereden biliyorsun ne bu hırs olum
korkma dünyada sadece senin filesin yok hani bilMinimap değiştirip kostüm eklemekle farklı files olmuyor. Farklı files satıyorsan özele gelin vs demeden açık açık koy koyabiliyorsan farklı filesini. Parasını almadıgın filesi satmaya biraz utancın olsun. Zorla şikayet konusu açtıracaksın kendine.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)