raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu [ System ] Max FPS - 220 Mode 2022-04-28

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Manji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Manji

Ma vie, Mes règles
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Moderator
Dergi Editörü
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Konular
208
Çözüm
68
Online süresi
3mo 20d
Reaksiyon Skoru
2,081
Altın Konu
61
Başarım Puanı
211
MmoLira
1,401
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba 220 Fps Sistemidir Paylaşmak İstedim Bir Teşekkür Kafidir Hayırlı Ramazanlar

İNDİR
VT

FOR - @Ecrina @Nicość

fps.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sizin kıt aklınızla bunları yapmanıza şaşırmıyorum. Öncelikle şunu demeliyim, bu sistemler bana ait çok eski sistemler ve çook önceden warez oldu ve güncellendi bunları sanki "siz alıp paylaşmışsınız" izlenimi de çok komik geliyor bana. Neyse bu son mesajım sizin gibi ilgi manyaklarıyla uğraşamam. Sen ve arkadaşın resell yaparak veya insanların ürünlerini kendi ürünleriniz gibi göstererek insanlara gösteriş yapmaya devam edin.

İyi forumlar.
Dostum öncelikle arkadaşın kendine aitmiş gibi paylaştığını göremiyorum. Ek olarak sana ait olabilir ve eski bir sistemde olabilir. Eskiyse ve bozuk bir sistem ise hataları belirtip açıklık getirerek uslu uslu köşene çekilirsin. Adam paylaşmış belki insanların faydasına olabilecek bir şey. Sende burda kendince gösteriş yapabilmek için gelip konuyu baltalamaya çalışıyorsun. Yok bana ait, yok eski sistem, yok eskiden warezlendi. Herhalde şuanda paylaşılması içinde birkaç sancı yaptı ki bu tepkileri verdin. Emin ol tek gelişimin python öğrenmek ve sistem yazmak/çıkartmaktan ötesine geçemeyecek ki öylede görünüyor.

İyi Forumlar.
He is always crying about how old his systems when shared while in fact they are the same he sold to the people(shit coded),he does't update anything:)))
herzaman warez olan şeyler hakkında yok eskidi yok eski sürümdü yok bozuk yok çarık bırakın artık bu ayakları ilkdefa burda görüoz warez oldugunu teşeküler manji forum ile paylaştıgın için
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Daha fazla yazmak istemiyorum ama arkadaşının uğraştığı kişilere benzemem gidin kumda oynayın.
Sizin kıt aklınızla bunları yapmanıza şaşırmıyorum. Öncelikle şunu demeliyim, bu sistemler bana ait çok eski sistemler ve çook önceden warez oldu ve güncellendi bunları sanki "siz alıp paylaşmışsınız" izlenimi de çok komik geliyor bana. Neyse bu son mesajım sizin gibi ilgi manyaklarıyla uğraşamam. Sen ve arkadaşın resell yaparak veya insanların ürünlerini kendi ürünleriniz gibi göstererek insanlara gösteriş yapmaya devam edin.

İyi forumlar.
Dostum öncelikle arkadaşın kendine aitmiş gibi paylaştığını göremiyorum. Ek olarak sana ait olabilir ve eski bir sistemde olabilir. Eskiyse ve bozuk bir sistem ise hataları belirtip açıklık getirerek uslu uslu köşene çekilirsin. Adam paylaşmış belki insanların faydasına olabilecek bir şey. Sende burda kendince gösteriş yapabilmek için gelip konuyu baltalamaya çalışıyorsun. Yok bana ait, yok eski sistem, yok eskiden warezlendi. Herhalde şuanda paylaşılması içinde birkaç sancı yaptı ki bu tepkileri verdin. Emin ol tek gelişimin python öğrenmek ve sistem yazmak/çıkartmaktan ötesine geçemeyecek ki öylede görünüyor.

İyi Forumlar.
Paylaşm içinteşekkürler Manji bey

manji kardeş bnm fps 25i geçmio bunu yaptım 220fps oldu pc uzaya amuda kalktı resmen çok teşekkürler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri