- Konular
- 208
- Çözüm
- 68
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,081
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,401
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Sizin kıt aklınızla bunları yapmanıza şaşırmıyorum. Öncelikle şunu demeliyim, bu sistemler bana ait çok eski sistemler ve çook önceden warez oldu ve güncellendi bunları sanki "siz alıp paylaşmışsınız" izlenimi de çok komik geliyor bana. Neyse bu son mesajım sizin gibi ilgi manyaklarıyla uğraşamam. Sen ve arkadaşın resell yaparak veya insanların ürünlerini kendi ürünleriniz gibi göstererek insanlara gösteriş yapmaya devam edin.
İyi forumlar.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
He is always crying about how old his systems when shared while in fact they are the same he sold to the people(shit coded),he does't update anythingDostum öncelikle arkadaşın kendine aitmiş gibi paylaştığını göremiyorum. Ek olarak sana ait olabilir ve eski bir sistemde olabilir. Eskiyse ve bozuk bir sistem ise hataları belirtip açıklık getirerek uslu uslu köşene çekilirsin. Adam paylaşmış belki insanların faydasına olabilecek bir şey. Sende burda kendince gösteriş yapabilmek için gelip konuyu baltalamaya çalışıyorsun. Yok bana ait, yok eski sistem, yok eskiden warezlendi. Herhalde şuanda paylaşılması içinde birkaç sancı yaptı ki bu tepkileri verdin. Emin ol tek gelişimin python öğrenmek ve sistem yazmak/çıkartmaktan ötesine geçemeyecek ki öylede görünüyor.
İyi Forumlar.))
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.herzaman warez olan şeyler hakkında yok eskidi yok eski sürümdü yok bozuk yok çarık bırakın artık bu ayakları ilkdefa burda görüoz warez oldugunu teşeküler manji forum ile paylaştıgın için
Daha fazla yazmak istemiyorum ama arkadaşının uğraştığı kişilere benzemem gidin kumda oynayın.
Dostum öncelikle arkadaşın kendine aitmiş gibi paylaştığını göremiyorum. Ek olarak sana ait olabilir ve eski bir sistemde olabilir. Eskiyse ve bozuk bir sistem ise hataları belirtip açıklık getirerek uslu uslu köşene çekilirsin. Adam paylaşmış belki insanların faydasına olabilecek bir şey. Sende burda kendince gösteriş yapabilmek için gelip konuyu baltalamaya çalışıyorsun. Yok bana ait, yok eski sistem, yok eskiden warezlendi. Herhalde şuanda paylaşılması içinde birkaç sancı yaptı ki bu tepkileri verdin. Emin ol tek gelişimin python öğrenmek ve sistem yazmak/çıkartmaktan ötesine geçemeyecek ki öylede görünüyor.Sizin kıt aklınızla bunları yapmanıza şaşırmıyorum. Öncelikle şunu demeliyim, bu sistemler bana ait çok eski sistemler ve çook önceden warez oldu ve güncellendi bunları sanki "siz alıp paylaşmışsınız" izlenimi de çok komik geliyor bana. Neyse bu son mesajım sizin gibi ilgi manyaklarıyla uğraşamam. Sen ve arkadaşın resell yaparak veya insanların ürünlerini kendi ürünleriniz gibi göstererek insanlara gösteriş yapmaya devam edin.
İyi forumlar.
İyi Forumlar.
- Konular
- 14
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 25d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 139
- Altın Konu
- 6
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 692
- DevLira
- 27
Paylaşm içinteşekkürler Manji bey
- Konular
- 208
- Çözüm
- 68
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,081
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,401
- DevLira
- 3
Rica ederim ecrina beyPaylaşm içinteşekkürler Manji bey

- Konular
- 82
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 825
- Altın Konu
- 16
- Başarım Puanı
- 239
- MmoLira
- 4,606
- DevLira
- 12
Paylaşım için teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)