HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dolandiri diye ithamda bulunmayınız. Elinizde kanıtlarınız varsa şikayetçiyim kategorisine konu açabilirsiniz. Kanitsiz şahsa hakaret ban sebebi, devam ederseniz, ban uygulayacağım.Yok artık sende mtcn koduyla milleti dolandıran 3 kağıtçı seni
İconları değişince Ecrina olmuş![]()
bana şu k envanteri sattıgıma dair bi dekont gösteririmisiniz offshop gui satarken bunuda yanında ben kurdum Svarog sende ne çıktın be sanki dagdaki kurtlarını yedik la ayrıyetten envanter düzenlemesini ben kendim yaptım bide o iconlar deilki buna kurdugum tanıtımdan alıp koymuşSattığı sistem bu Ecrina

Onu bana satmaya çalışıyordun, dolandırıcı!bana şu k envanteri sattıgıma dair bi dekont gösteririmisiniz offshop gui satarken bunuda yanında ben kurdum Svarog sende ne çıktın be sanki dagdaki kurtlarını yedik la ayrıyetten envanter düzenlemesini ben kendim yaptım bide o iconlar deilki buna kurdugum tanıtımdan alıp koymuş![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)