Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Paylaşım Ekibi Alımları

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

paylasimci.png

#paylaşımekibi

Merhaba Turkmmo Takipçileri,

Forum genelinde düzenlediğimiz paylaşım ekibini tekrar aktif hale getirdik ve ekip için alımları sadece yönetimde bulunan kişiler değil üyeler içerisinden de yapacağız.

Paylaşım ekibi daha çok yönetime girmek isteyen, foruma destek olmak isteyen gönüllü bir ekip ile yönetilmektedir. Paylaşım ekibine girdiğinizde size özel olarak paylaşımcı üye rankı verilecek ve paylaşım ekibi referansı ile yönetime başvuru yaptığınız için bir nebzede foruma sağladığınız emeklerden dolayı yönetim alımlarında size artı sağlayacaktır.

Ekip yöneticilerimizin yönlendirmeleri sayesinde kolay şekilde açacağınız konular ile Orjinal Konu Etkinliğine katılarak mmolira kazabilir, aynı zamanda özenle hazırladığınız konuları Altın Konu Başvuru konusundan paylaşarak bulunduğumuz ay içerisinde sıralamaya girerseniz oyunalisveris.com üzerinden bakiye kazanma şansı yakalayabilirsiniz. (bkz: Altın konu nedir ? ) (bkz: Aralık Ayı Altın Konu Ödülleri )

Paylaşım ekibine katılmak istiyorsanız konu altından "Katılmak İstiyorum" yazmanız yeterlidir, sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçilerek gerekli bilgiler verilecektir.

İyi forumlar...​
Katılmak istiyorum.

Katılmak istiyorum

Katılmak istiyorum.

Katılmak İstiyorum

Katılmak İstiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri