- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İyi Günler Forumda Yeniyim Ve Ayrıyeten Metin2 files&Server Camiasında'Da Yeniyim Düşük Bütceliyim 5 10 k Kadar Madiyatım yok maleaef Bilgim Çok Yok Server-Files Hakkında
Acıksız Bugsuz Files Arıyorum Tam Dosyalı Teknik Desteği Aksatmayacak Gönlü Zengin Bir insanım Şuan Düşük Bütceliyim. Bilgimden Dolayı İşini Ehliyle Yapan Kişiler Fazlasıyla Kazanacağına Emin Olabilir.
Server Files hakkında Bilgim Olmadığını Yukarda Açık Bir Şekilde Belirttim Zevkine Yapacağım Çok Bi Miktar Gider&Gelir harcamadan. Aldığım Filesle ilk önce az playerle Ws lik Sonra Emek Files (Orta) düzenege Geçeceğim
Files tüm Dosyalarıyla Desteğiyle Açıksız,Bugsuz Files Satan Kişiler Ulaşabilir.
İstediğim 3 5 özellikler
#1-99-105 Tarzı
#Teknik Destek Olması
#Herhangi Bir açık Bug Olduğunda Ücretsiz Bir sekilde fixlemesi
#Servere Sistem Harici Ufak Tefek Eklemelerde çok Bir ücret istememesini ------------- (Rica ederim tabi Dediğim Gibi Bilgim eklemede cıkarmada sıfır diyebilirim neredeyse )
daha Birçok Yazamadığım Detaylar Var İşini Hakkıyla Yapan Varsa yazabilir Detaylı Konuşabiliriz.
Konu Uygunsuz Yerde İse taşıyabilirmisiniz Şimdiden İyi forumlar Herkese.
Acıksız Bugsuz Files Arıyorum Tam Dosyalı Teknik Desteği Aksatmayacak Gönlü Zengin Bir insanım Şuan Düşük Bütceliyim. Bilgimden Dolayı İşini Ehliyle Yapan Kişiler Fazlasıyla Kazanacağına Emin Olabilir.
Server Files hakkında Bilgim Olmadığını Yukarda Açık Bir Şekilde Belirttim Zevkine Yapacağım Çok Bi Miktar Gider&Gelir harcamadan. Aldığım Filesle ilk önce az playerle Ws lik Sonra Emek Files (Orta) düzenege Geçeceğim
Files tüm Dosyalarıyla Desteğiyle Açıksız,Bugsuz Files Satan Kişiler Ulaşabilir.
İstediğim 3 5 özellikler
#1-99-105 Tarzı
#Teknik Destek Olması
#Herhangi Bir açık Bug Olduğunda Ücretsiz Bir sekilde fixlemesi
#Servere Sistem Harici Ufak Tefek Eklemelerde çok Bir ücret istememesini ------------- (Rica ederim tabi Dediğim Gibi Bilgim eklemede cıkarmada sıfır diyebilirim neredeyse )
daha Birçok Yazamadığım Detaylar Var İşini Hakkıyla Yapan Varsa yazabilir Detaylı Konuşabiliriz.
Konu Uygunsuz Yerde İse taşıyabilirmisiniz Şimdiden İyi forumlar Herkese.
[/KAAN#2146]