romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ÜCRETLİ FİLES ARIYORUM!.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanbaskn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 340

kaanbaskn

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Üye
Konular
1
Online süresi
1d 9h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 6 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
14
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İyi Günler Forumda Yeniyim Ve Ayrıyeten Metin2 files&Server Camiasında'Da Yeniyim Düşük Bütceliyim 5 10 k Kadar Madiyatım yok maleaef Bilgim Çok Yok Server-Files Hakkında

Acıksız Bugsuz Files Arıyorum Tam Dosyalı Teknik Desteği Aksatmayacak Gönlü Zengin Bir insanım Şuan Düşük Bütceliyim. Bilgimden Dolayı İşini Ehliyle Yapan Kişiler Fazlasıyla Kazanacağına Emin Olabilir.

Server Files hakkında Bilgim Olmadığını Yukarda Açık Bir Şekilde Belirttim Zevkine Yapacağım Çok Bi Miktar Gider&Gelir harcamadan. Aldığım Filesle ilk önce az playerle Ws lik Sonra Emek Files (Orta) düzenege Geçeceğim

Files tüm Dosyalarıyla Desteğiyle Açıksız,Bugsuz Files Satan Kişiler Ulaşabilir.

İstediğim 3 5 özellikler

#1-99-105 Tarzı
#Teknik Destek Olması
#Herhangi Bir açık Bug Olduğunda Ücretsiz Bir sekilde fixlemesi
#Servere Sistem Harici Ufak Tefek Eklemelerde çok Bir ücret istememesini ------------- (Rica ederim tabi Dediğim Gibi Bilgim eklemede cıkarmada sıfır diyebilirim neredeyse )

daha Birçok Yazamadığım Detaylar Var İşini Hakkıyla Yapan Varsa yazabilir Detaylı Konuşabiliriz.

Konu Uygunsuz Yerde İse taşıyabilirmisiniz Şimdiden İyi forumlar Herkese.

[/KAAN#2146]

KONU KİLİT ARANAN FİLES BULUNDU.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri