Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sayın Arkadaşlar Sizlerden istediğim Files Tasarımı aşağıda yer almaktadır.
Filesin OFİCİALL Sistemler zaten bir çok fileste mevcut vede sorunsuz eklidir sizden istediğim OFİCİALL sistemlerin bugsuz vede hatasız bir şekilde eklenmesi ve filesimde sorunsuz bir şekilde çalışmasıdır.
EKLENMESİNİ İSTEDİĞİM SİSTEMLER arasın,da Filese Zararı dokunacak Bug veya açıklar çıkaracak sistemleri eklemeye biliriz fakat sistemlerin çoğu paylaşılan vede bugları fixleri olan sistemleri içermektedir...!
<<<<================>>>> <<<<=====================>>>> <<<<================>>>>
AŞAĞIDA YER ALAN SİSTEMLER OFFİCALL FİLESTE OLAN SİSTEMLER HATASIZ EKLENİP BULUNMASINI KESİN OLARAK İSTEDİĞİM
<<<<=============>>>>>> OFTİCAL OYUN,DA BULUNAN SİTEMLER <<<<<<=============>>>>
=> OFİCİAL = 4 Karekter /-----------------------------------{Savaşçı,Ninja,Sura,Sahman,Karekterleri haricinde karekter olmamalı}<<<<=============>>>>>> OFTİCAL OYUN,DA BULUNAN SİTEMLER <<<<<<=============>>>>
=> OFİCİAL = 4 Envante / -------------------------------------------------{Envanter TR ile aynı Olmalı Envanter Kilit taşı ile Açılmalı}
=> OFİCİAL = Kostüm / Kuşak / Kemer /----------------------------{Kostüm Silah ve Binek Tıklandığında Ostüm Kısmında Olmalı}
=> OFFİCAL = Kostüm Bonus Aktarma /-------------------------------------------------------------------------{Kostüm Efsun Sistemli}
=> OFFİCAL = Yansıtma Sistemi /----------------------------------{Yansıtma Sistemi sayesinde silahlarA farklı görünümler veriLİr}
=> OFİCİAL = Yang / Won / Gaya /{Ep}/-----------------------{Gaya Market Dahil vede EP Miktarınıda Won Yanında Göstermeli}
=> OFİCİAL = Çevirim Dışı Pazar / Kaşmir Paketli /-------------------------------------{Kaşmir Paketi Ofline Pazar Görseli Olmalı }
=> OFİCİAL = CH Değiştirme Sistemi /-----------------------------------------------------{Ofticall 4.CH Olanı Fazladan CH olmamalı}
=> OFİCİAL = Moblar / Bosslar / İtemler /--------------------------------------------{Tüm Güncel Olan OFFİCALL OLANLAR olmalı}
<<<<============>>>> OFTİCAL HARİTALARIN HEPSİ TAMAMI OLMASI <<<<============>>>>
➤ CHUNJO / JİNNO / SHİNSOO /------------- [Her krallığın LYCAN Haritası olacak Laycan Karekteri olmasada haritalar olacak ]➤ JOAN / PYUNGMOO / YONGAN /
➤ BOKJUNG / BAKRA / JAYANG /
➤ WARYONG / IMHA / JUNGRANG /
➤ SONGPA / DAEYAMİ / MİRYANG /
➤ YONGBİ ÇÖLÜ / SEUNGRYONG VADİSİ / SOHAN DAĞI / DOYUMHWAN
➤ HWANG TAPINAĞI / ŞEYTAN KATAKOMBU / ŞEYTAN KULAESİ
➤ HAYALET ORAMAN / KIZIL ORMAN
➤ YILAN VADİSİ / DEVLER DİYARI
➤ MAYMUN ZİNDANI / MAYMUN ZİNDANI-2 / MAYMUN ZİNDANI-3 /
➤ ÖRTÜMCEK ZİNDANI / ÖRÜMCEK ZİNDANI-2 / ÖRÜMCEK ZİNDANI-3 / ÖRÜMCEK BARONES YUVASI /
➤ SÜRGÜN MAĞRASI / SÜRGÜN MAĞRASI-2 / MAVİ EJDERHA /
➤ EJDERHA ATEŞ BURNU / NEFRİT KÖRFEZİ / YILDIRIM DAĞLARI / GAUTUMA UÇURUMU /
➤ NEMERE / RAZADOR / MELEY /
➤ OCHAO TAPINAĞI / BÜYÜLÜ ORMAN /
➤ ZODYAK TAPINAĞI / ------------------> [NOT : Sistemi olmaya bilir ama item vede boss moblar olmalı ]
➤ SAVAŞ BÖLGESİ / OX YARIŞMASI / LONCA SAVAŞI / LONCA SAVAŞI [bayrak] / ARENA / OYUN PARKI / DÜĞÜN HARİTASI /
<<<<=============>>>><<<<=============>>>><<<<=============>>>><<<<=============>>>>
AŞAĞIDAKİ SİSTEMLERİN MUTLAKA FİLESTE HATASIZ BİR ŞEKİLDE EKLENİP BULUNMASINI KESİN OLARAK İSTEDİĞİM SİSTEMLER...
<<<<=============>>>><<<<=============>>>><<<<=============>>>><<<<=============>>>><<<<=================>>>>>> MUTLAKA EKLENMESİ GEREKEN SİSTEMLER <<<<<<<=================>>>>
=> Saltanat 1-250.Lv Seviye ayarlana Bilmeli
=> Saltanat Evrimli Levelli Pet Sistemi
=> Saltanat İtem Zırh Parlama Effeckleri
=> Gemi Savaş Sistemi
=> İmparatorluk Savaş Sistemi
=> Tag System / Kral Lonca / Kral Oyuncu / Vip Oyuncu Sistemi /
=> Silah / Zırhlara / 4 yada 6 Taş Ekleme Matkap Taşlı
=> Mini Map`ta Şehre Dön / Site / Form / Wiki/ Sosyal Medya Butonları
=> Kemik Sistemi
=> Beceri Kitab Takas Sistemi [qui Sistemli]
=> Boos Avcı Sistemi
=> Mob Target Sistemi
<<<<==================>>>>> OYUNUMUZA İLERİ,DE EKLENECEK SİSTEMLER <<<<<==================>>>>
AŞAĞIDA YER ALAN SİSTEMLER İLERİDE ÜCRET VERİP FİLESTE HATASIZ EKLENİP KESİN OLARAK OLMASINI İSTEDİĞİM SİSTEMLER...
<<<<=============>>>><<<<=============>>>><<<<=============>>>><<<<=============>>>>➤ Kadim Efsun Sistemi
➤ Efsun Aktarma Sistemi
➤ Manevi Efsun Sistemi
➤ Global Dildestekli /------------------------------------------------------------------------------{Global olarak 4 Ülkrnin Diline Sağip Olmalı}
➤ Lonca Deposu /--------------------------------------------------------------------------------{Loncadaki her üye depodan alıp kullana bilir}
➤ Tılsım Sistemi /---------------------------------------------------------- {Tılsım Sistemi Boslara Özel yada yaratıklara karşı özel güçverir}
➤ Yıl Dönümü Tüccarı /------------------------------------------------------{Oyunda Kazanılan Yıldönümü Paralarını bu npcde harcanmalı}
➤ K Envanter Sistemi /------------------------{K Envanteri sayesinde + basma eşyalarınız, taşlarınız ve beceri kitaplarınız orada birikir}
<<<<=============>>>><<<<=============>>>><<<<=============>>>><<<<=============>>>>
<<<<=============>>>>> HIZLI MENÜ,DE OLMASI GEREKLİ SİSTEMLER <<<<<=============>>>>
=> Işınlanma Harita Gui Sistemi /---------------------------------------------------------------------------------------{Size Örnek Göstereceğim}=> Kader Çarkı Won İle Çevrile Bilmeli /--------------------------------------------------------------------------------{Size Örnek Göstereceğim}
=> Efsun Botu Sistemi /----------------------------------------------------------------------------------------------------------{1 Efsun Botu Olsun}
<<<<==================>>>> HIZLI MENÜDE İLERİDE EKLENECEK SİSTEMLER <<<<===================>>>>
➤ Level Kasma BOTU
➤ Balık Tutma BOTU
➤
NOT : Temiz bir Pack Yapısına Sahip Olmalı vede Oto pack Olmalı Syser hataları vermemeli...!
Oyunuma ileride fazladan haritalar eklemek zorunda kala bilirim o yüzden hazırladığınız filesinizdeben kendim ilerleyen zamanlarda harita ekleye bilmeliyim....!
Hazırladığınız filesin Level sınırı 1-250 ye kadar istediğimde ben kendim ayarlamalıyım....!
Eğer mümkünse fox tarzında kilitlene bilir yapılabilmesi benim açımdan dağa makul olacaktır....!
Ayrıca ileride size ücret karşılığında yeni sistemler eklete bilirim....!
Filesi satın aldıktan sonra çıkacak sorunlar vede açıklar bugları ile ilgileneceksiniz....!
Gerçekten yaptığınız işin arkasında olacak FİLES TASARIMCILARIYLA çalışmak istiyorum....!
tabi size emeklerinizin karşılığını öderim ama filesi hazırlayacak kişiler muhakkak test serveri kurup filesi ben vede bir kaç arkadaşım test ettikten sonra fiyatı bizzat sizin yanınıza gelip sizinle yüz yüze görüşerek parası
teslim edilecektir. İleride bug yada sistemsel sorunlarda FİLESİN sorunlarını size bildirdiğimde sorunlarını
halledeceksiniz bensize filesi verdim sattım sorunları beni ilgilendirmez demeyeceksiniz...!
Ben bu filesi yaparım diyorsanız buyrun mesajlarınız bekliyorum
dolandırıcı vede işini adam gibi yapmayan kişiler lütfen boşa yazmasın...
Son düzenleme:
Konumuz Günceldir Filesin Tasarımını Yapa Bilecek Arkadaşların
Mesajlarını Bekliyoruz...?
Filesin Tasarımını Yapacak Arkadaşlar ile Tanışmak için,de Bizat Yüzyüze Görüşmeler yapılacaktır..
Belki İleride Bileşim Firması Açabilir vede Files Tasarımcımız Olmasını İsteyebilir Aylık Ücretlede Çalıştıra Biliriz
Belki İleride Bileşim Firması Açabilir vede Files Tasarımcımız Olmasını İsteyebilir Aylık Ücretlede Çalıştıra Biliriz
Filesin Tasarımını Yapacak Arkadaşlar ile Tanışmak için,de Bizat Yüzyüze Görüşmeler yapılacaktır..
Filesin OFİCİALL Sistemler zaten bir çok fileste mevcut vede sorunsuz eklidir sizden istediğim OFİCİALL sistemlerin bugsuz vede hatasız bir şekilde eklenmesi ve filesimde sorunsuz bir şekilde çalışmasıdır.Sayın Arkadaşlar Sizlerden istediğim Files Tasarımı aşağıda yer almaktadır.
EKLENMESİNİ İSTEDİĞİM SİSTEMLER arasın,da Filese Zararı dokunacak Bug veya açıklar çıkaracak sistemleri eklemeye biliriz fakat sistemlerin çoğu paylaşılan vede bugları fixleri olan sistemleri içermektedir...!
-----------------------------OFİCALL SİSTEMLER-----------------------------
=> OFİCİAL = 4 Karekter ---------------------------------------{Savaşçı , Ninja , Sura , Sahman}
=> OFİCİAL = 4 Envanter---------------------------------------{Envanter TR ile aynı Olmalı}
=> OFİCİAL = Kostüm / Kuşak / Kemer /---------------------{Kostüm Silah Dahil}
=> OFİCİAL = Yang / Won / Gaya /Ep /----------------------{Gaya Market Dahil}
=> OFİCİAL = Offline Çevirim Dışı Pazar Sistemi-------------{Kaşmir Paketli Olanı}
=> OFİCİAL = CH Değiştirme Sistemi--------------------------{Ofticall 4.CH Olanı}
=> OFİCİAL = Haritalar / Moblar / Bosslar / İtemler /------{Tüm Güncel Olan Hepsi}
----------------------------EKLENMESİ GEREKEN----------------------------
=> Saltanat Evrimli Levelli Pet Sistemi------------------------{Sorunsuz olanı}
=> Gemi Savaş Sistemi & Duello Etkinliği--------------------{Sistemleri}
=> Tag System / Kral Lonca / Kral Oyuncu / Vip /-----------{Sistemleri}
=> Silah & Zırhlara /---------------------------------------------{4 yada 6 Taş Ekleme Matkap Taşlı}
=> Mini Map`ta Şehre Dön / Site / Form / Wiki/-------------{Sosyal Medya Butonları}
=> Kemik Sistemi
=> Beceri Kitab Takas Sistemi----------------------------------{quili sistemlisi}
=> Boos Avcı Sistemi--------------------------------------------{Oyunda bulunan boslar}
---------------------HIZLI MENÜDE OLMASI GEREKEN---------------------
=> Otamatik Kasılma Botu--------------------------------------{Sorunsuz olanı mevcuttu sanırım}
=> Işınlanma Harita Gui Sistemi-------------------------------{Size Örnek Göstereceğim}
=> Kader Çarkı Won İle Çevrile Bilmeli------------------------{Size Örnek Göstereceğim}
=> Efsun Botu Sistemi-------------------------------------------{1 Efsun Botu Olsun}
---------------------------------------------------------------------------------
NOT : Temiz bir Pack Yapısına Sahip Olmalı vede Oto pack Olmalı Syser hataları vermemeli...!Oyunuma ileride fazladan haritalar eklemek zorunda kala bilirim o yüzden hazırladığınız filesinizde
ben kendim ilerleyen zamanlarda harita ekleye bilmeliyim....!
Hazırladığınız filesin Level sınırı 1-250 ye kadar istediğimde ben kendim ayarlamalıyım....!
Eğer mümkünse fox tarzında kilitlene bilir yapılabilmesi benim açımdan dağa makul olacaktır....!
Ayrıca ileride size ücret karşılığında yeni sistemler eklete bilirim....!
Filesi satın aldıktan sonra çıkacak sorunlar vede açıklar bugları ile ilgileneceksiniz....!
Gerçekten yaptığınız işin arkasında olacak FİLES TASARIMCILARIYLA çalışmak istiyorum....!tabi size emeklerinizin karşılığını öderim ama filesi hazırlayacak kişiler muhakkak test serveri kurup filesi ben
vede bir kaç arkadaşım test ettikten sonra fiyatı bizzat sizin yanınıza gelip sizinle yüz yüze görüşerek parası
teslim edilecektir. İleride bug yada sistemsel sorunlarda FİLESİN sorunlarını size bildirdiğimde sorunlarını
halledeceksiniz bensize filesi verdim sattım sorunları beni ilgilendirmez demeyeceksiniz...!
Ben bu filesi yaparım diyorsanız buyrun mesajlarınız bekliyorum
Ekle konuşalım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)