Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor Nova2 Multi Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hilede problem yok özellikler sorunsuz çalışıyor. Fakat ışınlanırken %100 oyun kapanıyor. Sadece hileyi enjekte ediyorum hiç bir fonksiyon açık olmadığı halde ışınlanırken kesinlikle oyun kapanıyor. 2 Saattir kullanıyorum

Merhaba hilede böyle bir sorun yoktur. Şu programları kurun ve oyunu window moduna alın kurulum bittiği zaman reset atın ve %temp% klasörününün içindekileri silin

hileyi kullanıyorum da sanki şu saldırı hızı olayı pek dogru değil gibi yine aynı hızda vuruyor bir de pickup çok yavaş çalısıyor bi bana cevap yazabilirsen sevinirim

hileyi kullanıyorum da sanki şu saldırı hızı olayı pek dogru değil gibi yine aynı hızda vuruyor bir de pickup çok yavaş çalısıyor bi bana cevap yazabilirsen sevinirim
pickup değerini arttırırsan alma hızı artar ama bazı sıkınttılara yol acar bu sleep süresi bakımından pc ve net hızı bakımından orada gördüğün değerler main olarak ideal değerler aslında. Düz bir şekilde sadece saldırı hızı ile metin kesersen hızlı olduğunu anlarsın aslında saldırı hızı açıkken atak range felan kullanıyorsan vurmuyormuş gibi hissettirmiş olabilir.

@WhateverWan DM atamadım sana, eğer waitdmg yaparsan nova2 için özelden satın alabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri