Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya dostum oruç başına mı vurdu? 3 Tane değil 50 Tane de bulursun benim bu konuyu açma sebebim alt yapı fileslerde tecrübe edinmiş arkadaşlar var ben burada ki alt yapı fileslerin hepsini indirip denemedim daha minimum sorunları olan veya daha çözülecek problemleri olan filesler biliyorlardır çünkü indirip test etmişlerdir ve bunları isteyen paylaşır diye açtım bu konuyu bu konuyu açmadan önce 1 Saat araştırma yaptım gelip bilip bilmeden konuşuyorsun yorum yapacaksan yap ama bilinçli bir şekilde yaparsan çok sevinicem.forumda bir çok alt yapı mevcut mainline alt yapıdan ilerleyebilirsin hocam bir sürü kaynak var üşeniniyorsunuz araştırmaya bu yazdığını googleya yazsan 3 tane farklı mainline sürüm çıkar
Dostum ücretsiz olarak önerebilceğim yoktur ama ücretli arıyorsun martysama der geçerimMerhaba herkese hayırlı günler dilerim.
Bana sıfır ter temiz içi bomboş asla şişirilmemiş hani al devam et diyebileceğimiz türden bir files lazımbiraz bakındım ama bulamadım elinde olan veya hazır bir konu bilen var mı acaba?
client , game source dosyaları falan olması şart tabi
NOT: Lycan olursa çok çok iyi olur ama bildiğiniz lycan temiz files yoksa en azından lycan dosyalarını da paylaşırsanız sevinirim kendim eklerim.
ilk cümleden kükredimYa dostum oruç başına mı vurdu? 3 Tane değil 50 Tane de bulursun benim bu konuyu açma sebebim alt yapı fileslerde tecrübe edinmiş arkadaşlar var ben burada ki alt yapı fileslerin hepsini indirip denemedim daha minimum sorunları olan veya daha çözülecek problemleri olan filesler biliyorlardır çünkü indirip test etmişlerdir ve bunları isteyen paylaşır diye açtım bu konuyu bu konuyu açmadan önce 1 Saat araştırma yaptım gelip bilip bilmeden konuşuyorsun yorum yapacaksan yap ama bilinçli bir şekilde yaparsan çok sevinicem.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)