TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Cevaplandı Navicat Bağlantısını Bir Türlü Yapamadım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cankira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 631

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba, @REGBİLİSİM den kendimi deneme amaçlı 1 adet sunucu aldım.

Eğitim videosunu izleyerek FreeBSD 12.2 kurulu servera mysql 5,6 yı da kurdum. Fakat bir türlü mysql erişimini sağlayamadım. Üstüne bir de belki olur diye bir server files kurulumu yaptım. Yine olmadı. Konu hakkında yardımcı olabilecek kardeşim var mı? 2015 Yılından bu yana uğraşmıyordum. Çoğu şeyi unutmuşum

Not: İsteyene Server bilgilerini verebilirim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
Merhaba;

otomasyon sistemi tarafından kurulan FREEBSD işletim sistemlerinde hazır mysql 5.5 kurulu olarak gelmektedir mevcut mysql sürümünü kaldırıp mysql 5.6 kurup makinayı reboot edip gerekli izinleri verdikden sonra aynı şekilde sorun devam ediyorsa sorun farklı birşey kaynaklıdır sistem ve sipariş yoğunluğundan dolayı geri dönüşler maalsefki gec oluyor bunun için özür dileriz @Cankira akşam saatleri içerisinde skype veya whatsapp üzerinden iletişime gecebilirseniz anlık olarak işlem sağlayabiliriz.

İyi çalışmalar dileriz hayırlı ramazanlar.
Reg bilişim bir bana mı böyle davranıyor. Server kiraladım 2. Gününde işlevsel hale geldi. Şimdi de mysql bağlantısı kurmakta sorun yaşıyorum ama 5 saat bekleyen destek talebine bile cevap alamıyorum.
Makinayı alırken gerekli bsd sürümünü istedinizmi? Ve ayrıca farklı bir sürüm isteseniz bile sunucuya ticket atıp sorununuzun çözülmesini talep edin bu sizin en doğal hakkınız. @REGBİLİSİM

Müstakbel Moderatörüm Makineyi Alırken BSD Sürümünü Belirttim, Otomatik Verilen Sistem 2 Gün Boyunca Çalışmadı. Çalıştıktan Sonra Mysql Bağlantısını Yapamadım. Ticket Açtığımda Cevap Uzun Süre Sonra Alıyorum. Hani Verdiğim Para Sorun Değil 2 Paket Sigara Parası Ama Muhatap Kimse Yok Karşımda. R10 dan Turkmmo'ya Skype'tan Whastapp'e Neresi Varsa Yazıyorsun Destek Talebi de Oluşturuyorsun Ekseri Ama Arkası Boş.
Forumumuzda rankı bulunuyor şikayet konusu açıp sorununuzun çözülmesi için gerekli işlemleri başlatabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri