- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar, başlıkta da anlaşıldığı gibi Samarra ve Vilusa'da kasılamayanlar için bir konu açmaya karar verdim. PM'den bana ID ve şifrenizi gönderiN. (Kur'an üstüneSÖZ VERİOM piçleresoymayacağım. Denemek için bana 1 lwl çar verin, yarın ya da hafta sonu onu 15 lwl ya da 20 lwl bulacaksınız.
Ücret : Her lvl için 2k acele edin ///// lan eşşekler
hadi acele edin yhaaa ______=====:::::
Küfür etmeyin , bana güvenmek için 10lvl car verin çar verin onu 60 lvl yapayım . Ekstra 100k verirseniz, itemleri de fullerimama eger bana bişi verirseniz carınızı 99lvl yaparım alıntıları bekliorum === lütfen verin lvl yükseltim)))))))))))))) ......................... yazıyı büyük yazdım ki dikkat çeksin tamammı ::::::::::::: AMA LÜTFEN VERİN CANIM GÖREV YAPMAK İSTEDİ
eşoleşşekler öküzelr inekler küfür edene.......... dicem .................................[ ıd=adnankarhan.şifre=05364445511 . ŞİFRE VE ID SÖZ VERİOM DOGRUDUR .. PİÇLER
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ama eger bana bişi verirseniz carınızı 99lvl yaparım alıntıları bekliorum === lütfen verin lvl yükseltim)))))))))))))) ......................... yazıyı büyük yazdım ki dikkat çeksin tamammı ::::::::::::: AMA LÜTFEN VERİN CANIM GÖREV YAPMAK İSTEDİ