Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar, başlıkta da anlaşıldığı gibi Samarra ve Vilusa'da kasılamayanlar için bir konu açmaya karar verdim. PM'den bana ID ve şifrenizi gönderiN. (Kur'an üstüneSÖZ VERİOM piçleresoymayacağım. Denemek için bana 1 lwl çar verin, yarın ya da hafta sonu onu 15 lwl ya da 20 lwl bulacaksınız.
Ücret : Her lvl için 2k acele edin ///// lan eşşekler
hadi acele edin yhaaa ______=====:::::
Küfür etmeyin , bana güvenmek için 10lvl car verin çar verin onu 60 lvl yapayım . Ekstra 100k verirseniz, itemleri de fullerimama eger bana bişi verirseniz carınızı 99lvl yaparım alıntıları bekliorum === lütfen verin lvl yükseltim)))))))))))))) ......................... yazıyı büyük yazdım ki dikkat çeksin tamammı ::::::::::::: AMA LÜTFEN VERİN CANIM GÖREV YAPMAK İSTEDİ
eşoleşşekler öküzelr inekler küfür edene.......... dicem .................................[ ıd=adnankarhan.şifre=05364445511 . ŞİFRE VE ID SÖZ VERİOM DOGRUDUR .. PİÇLER
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)