Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

METİN2 RED BAN YEMEYE SON

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasocan244
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
  • Etiketler Etiketler
    metin2

hasocan244

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
14
Çözüm
1
Online süresi
1mo 14h
Reaksiyon Skoru
70
Altın Konu
0
Başarım Puanı
105
MmoLira
5,144
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 gündür türkiye sunucusunda okey kasmaktaım kendi yöntemim ile red ban olayını cözdüm gibi
Bakımdan sonra ban yememiş olursa çar üçretli şekilde bunu paylaşıcam sizlerle
Aynı clıentte daha sonra açtığım çarlar red yedi ilk açtığım çar red yemedi bakımda ban yemezse ki yemicek gibi burdan sizlere durumu bildiricem.
NOT :TEK PC 1 CAR AKTİF OLUYOR tabi aynı clıentte daha fazla çarı olan varsa sorunsuz oynuya bilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 gündür türkiye sunucusunda okey kasmaktaım kendi yöntemim ile red ban olayını cözdüm gibi
Bakımdan sonra ban yememiş olursa çar üçretli şekilde bunu paylaşıcam sizlerle
Aynı clıentte daha sonra açtığım çarlar red yedi ilk açtığım çar red yemedi bakımda ban yemezse ki yemicek gibi burdan sizlere durumu bildiricem.
NOT :TEK PC 1 CAR AKTİF OLUYOR tabi aynı clıentte daha fazla çarı olan varsa sorunsuz oynuya bilir
haberlerını beklıom unutma

Çözüm buldum diyen çok kişi çıktı bende dahil ama olmadı bakalım , openbotla 1 hafta kastım 95 oldu ban yemedi tam çözdüm derken gene başladı. red banı uzatmanın yolu basit . 0 PC 0 METİN2 0 CHAR yapın uzun süre yemezseniz ne zamanki pc kara listeye alındıondan sonra günlük red ban olay budur

Çözüm buldum diyen çok kişi çıktı bende dahil ama olmadı bakalım , openbotla 1 hafta kastım 95 oldu ban yemedi tam çözdüm derken gene başladı. red banı uzatmanın yolu basit . 0 PC 0 METİN2 0 CHAR yapın uzun süre yemezseniz ne zamanki pc kara listeye alındıondan sonra günlük red ban olay budur
spoofer kullanırsan bır sıkıntı cıkmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri