- Konular
- 14
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 14h
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 5,144
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 gündür türkiye sunucusunda okey kasmaktaım kendi yöntemim ile red ban olayını cözdüm gibi
Bakımdan sonra ban yememiş olursa çar üçretli şekilde bunu paylaşıcam sizlerle
Aynı clıentte daha sonra açtığım çarlar red yedi ilk açtığım çar red yemedi bakımda ban yemezse ki yemicek gibi burdan sizlere durumu bildiricem.
NOT :TEK PC 1 CAR AKTİF OLUYOR tabi aynı clıentte daha fazla çarı olan varsa sorunsuz oynuya bilir
Aynı clıentte daha sonra açtığım çarlar red yedi ilk açtığım çar red yemedi bakımda ban yemezse ki yemicek gibi burdan sizlere durumu bildiricem.
NOT :TEK PC 1 CAR AKTİF OLUYOR tabi aynı clıentte daha fazla çarı olan varsa sorunsuz oynuya bilir
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
haberlerını beklıom unutmaMerhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 gündür türkiye sunucusunda okey kasmaktaım kendi yöntemim ile red ban olayını cözdüm gibi
- Konular
- 14
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 14h
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 5,144
- DevLira
- 0
Bakım öncesi red yerse yada bakımdan sonra aktif olarak devam ederse postu güncellerimhaberlerını beklıom unutma
- Konular
- 4
- Online süresi
- 12d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 603
- DevLira
- 0
Çözüm buldum diyen çok kişi çıktı bende dahil ama olmadı bakalım , openbotla 1 hafta kastım 95 oldu ban yemedi tam çözdüm derken gene başladı. red banı uzatmanın yolu basit . 0 PC 0 METİN2 0 CHAR yapın uzun süre yemezseniz ne zamanki pc kara listeye alındıondan sonra günlük red ban olay budur
- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
spoofer kullanırsan bır sıkıntı cıkmazÇözüm buldum diyen çok kişi çıktı bende dahil ama olmadı bakalım , openbotla 1 hafta kastım 95 oldu ban yemedi tam çözdüm derken gene başladı. red banı uzatmanın yolu basit . 0 PC 0 METİN2 0 CHAR yapın uzun süre yemezseniz ne zamanki pc kara listeye alındıondan sonra günlük red ban olay budur