bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı FreeBSD ip sorunu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan batujs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

batujs

Level 2
Üye
Katılım
20 Mar 2022
Konular
20
Mesajlar
86
Çözüm
1
Online süresi
8d 7h
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 2 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
34
MmoLira
101
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

FreeBSD kurdum VM'e ve Networkden Bridged Adapter (Köprü Bağdaştırıcısı) seçtim ve internet kablomu seçtim fakat ifconfig yazdığımda ip: 192.168.1.100 olarak gözüküyor her hangi bir erişim yapamıyorum lütfen yardım edin.
 
bsdconfig ayarlarını yaptınız mı ?
yapmadıysanız bsdconfig yazarak network ayarlarınızı ve ip atamanızı yapın , ayrıca SSH girişlerinide aktif etmeniz gerek.
 
bsdconfig ayarlarını yaptınız mı ?
yapmadıysanız bsdconfig yazarak network ayarlarınızı ve ip atamanızı yapın , ayrıca SSH girişlerinide aktif etmeniz gerek.
Deneyeceğim hocam, bilgilendirici bir videosu var mı FreeBSD'de pek iyi değilim.
 
Altta verdiğim videodan yola çıkarak internet bağlantısı olmadan local server kurabilirsiniz. (Bu kurulumun amacı sadece files düzenlemek ve src build etmek içindir.!)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst