- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yerli topraklarda nasıl konut alanları inşa etmemeniz gerektiğine dair korku filmi kinayesi, eskiden biraz ilerici olarak kabul edilirdi. Bugünlerde en hafif tabirle biraz patronluk taslayan görünüyor. Ve tarihsel yorumdaki son gelişmelerin, basitçe açık ifadeyle söylemek gerekirse,
tüm topraklar bir şekilde yerli, mecaz da dar görünüyor. (Bu, Jordan Peele'nin “Biz”inin yeni bir şey gibi hissetmesinin dolaylı olarak nedenlerinden biridir.)
Her halükarda, "Barbarlar", Tom Cullen'ın Lucas'ının, anında sırılsıklam bir sakalının olduğu bir tanıtım videosuyla açıldığında,
İngiltere'nin kırsal kesiminde "Gaeta" (Galya dilinde "ağ geçidi" anlamına gelen kelime) adlı bir bölgede yeni bir pastoral topluluktan bahsederken, insanın kaşları hafifçe kalkıyor. Ve belki de biri, "Peki şimdi neredeler, Stonehenge'in küçük insanları?" diye sorabilir. Erken dönem sizi strese sokmayı amaçlayan bir korku filmi olan “Barbarlar”ın en azından övgüye değer olduğunu varsayarsak.
Wheatley stili, bunun yerine Charles Dorfman'ın yönetiminde olsa da, o bariz yere pek gitmiyor.
Bir tilki içeren ve çabucak bırakılan doğaüstü birkaç ima rağmen, filmin çatışmaları dünyevi kalıyor ve başlığından da anlaşılacağı gibi,
Modern İnsanın Uygarlığın Kaplamasına Rağmen Nasıl Bir Ölçüde İlkel Durumda Kaldığına İlişkin Noktaları Anlatmak için tasarlanmıştır. Lucas'ın açılış videosunun perdesi, Lucas'ın karanlık bir yerde, alnı kanla kaplı ve perdesini kapatan bir çekimiyle bozulur. Hımm.
Ardından Adam (Iwan Rheon) ve Eva (Catalina Sandino Moreno) ile tanışıyoruz.
görünüşe göre güzel Gateway geliştirmesinin ilk sakinleri. Lucas'a sundukları yaratıcı hizmetler karşılığında evi kazandılar ya da öyle olduğuna inanıyorlar. O akşamın ilerleyen saatlerinde bir yemek partisinde Lucas anlaşmayı övmeye çalışacak. Ama kendimizin önüne geçmeyelim. Evde güzel bir sabah,
ve bugün Adam'ın doğum günü ve koşuya çıkıyor ve orada ölü bir tilkiyle karşılaşıyor. Bu daha sonra çiftin mutfağında ortaya çıkıyor. Bu da Adam'ı sinirli yapıyor. Bir çeşit komşu temizlemeye yardım eder. Ancak Eva, Adam'ın kekelemesi karşısında çileden çıkar.
Adem'in de vicdanında bazı sıkıntılar var. Kendisi Google'da ve o tavşan deliğinden aşağı,
Lucas ve gelişimi hakkında haberleri ve bu güzel evin inşa edildiği arazinin sahibi olan Lucas'ın eski bir ortağının, Lucas'a dava açtıktan kısa bir süre sonra kalp krizinden nasıl öldüğünü okur.
Böylece huzursuz bir akşam yemeği için sahne hazır. Lucas, kız arkadaşı Chloe (Inès Spiridonov) ile ortaya çıkar.
aynı zamanda Eva'nın ateşli bir hayranı olan genç bir sanatçı. Herkes Adam'ı yakalamaktan zevk alıyor gibi görünüyor. “Modern dünyada tarih öncesi bir adam” hakkındaki en son yaratıcı projesinin konusunu duyuruyor ve görünüşe göre Birleşik Krallık'ta “California Man” olarak adlandırılan Brendan Fraser ve “Encino Man”e atıfta bulunarak tüm tablo neşeyle patlıyor.
Adam ve Lucas zehirli şaka alışverişinde bulunurken, insan Adam'ın HİÇBİR Beta erkek olup olmadığını merak etmeye meyillidir.
Fakat bekle. Chloe'nin hamile olduğu haberi çıkınca Adam sinirlenir ve Chloe tuvalete gittiğinde onunla yüzleşir. Görünüşe göre bu ikisinin bir geçmişi var, ancak Chloe ona “hiç olmadı” talimatını veriyor.
Ve sonra haneye tecavüz olur.
Dikkat ettiyseniz, sonraki “vahiyler” sürpriz olmayacak ve arsa dönüşleri, karakterlerin neden Dorfman'ın onlara verdiği adlara sahip olduğunu gösterecek. Yönetmen, nihai olarak banal amaçlarını övgüye değer bir sevkıyatla gerçekleştiriyor,
ve Moreno'nun yaşayan bir aziz olmayan bir karakteri canlandırdığını görmek her zaman ilginçtir (bunu daha önce yaptı, biliyorum, ama ben çok sık görmedim). Ancak, gölgeli olsun ya da olmasın, hayalindeki evi yakın zamanda kendisine teslim edemeyecek bir birey olarak, ilişki kuramadım.