Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı Binance Futures(Vadeli) Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TigerLoad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 492

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1648862070634.png

1648862138039.png

1648862340394.png

1648862433099.png

Uygun konu bölümü bulamadığım için taşırsanız sevinirim.

Anlayanlar lütfen cevap versinler.
Yapılan işlemlerde stop işlem yapılmamış. 20x Kaldıraç verilmiş. İşlem adeti olarak coin başına 4 işlem belirtilmiştir.
İşlem açılış ücreti 100$ olarak ayarlanmıştır.

Resimdeki kırmızı kutu içerisinde kullanılabilir dolar gözükmektedir.

Sorduğum soru şu şekilde. Marjin hesabına baktığımızda 1.226 dolar gözüküyor. Bu parayı nasıl çekebiliriz. Çekmek istediğimiz zaman yine resimdeki gibi kırmızı kutu içerisinde rakam gibi az miktar gözüküyor. Anladığım kadarıyla işlemlerde açık emirler var bunun için paranın tamamı çekilemiyor. Anlayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

paranın bir kısmı kullanıldığında veya bekleyen emirde olduğu sürece o parayı spot hesabına aktaramazsın veya çekemezsin. önce işlemleri sonlandırman lazın
şuan hiç bir spot eklemedim şuan para tehlikede o halde kazandığım tutarları tamamen çekmek için acaba tüm emirleri bozup botları bozup çekmek mantıklı mı

şuan hiç bir spot eklemedim şuan para tehlikede o halde kazandığım tutarları tamamen çekmek için acaba tüm emirleri bozup botları bozup çekmek mantıklı mı
botların durumunu ve risk algını bilmiyorum. bu tamamen senin tercihin. Fakat resimde ''gerçekleşmeyen PNL'' -80 dolar civarı. 80 dolar zararı göze alırım diyorsan kapatabilirsin. kapattıktan sonra paranın tümünü transfer edebilir veya çekebilirsin.

Merhaba;Daha bu olay benimde önce başıma geldi ve paramı kurtardığım anda bideha binanceye falan girmedim ve 1 ay da geri çekebildim her sabah 9 da bilgisayar başında binance canlı sohbette sıra beklediğim günler aklıma geldi para gözüküyor çekim işleminde mevcut bakiem gözükmüyordu mail ve canlı sohbet yoluyla uzun bir çaba sonucunda kendiliğinden mi diyelim yoksa binance taraflı mı diyelim düzeltildi sizinde iletişime geçmenizi öneririm.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri