farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek M24Pro Toplama Hilesi Bozuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunus551996
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

M24Pro Toplama Hilesi Bozuldu.31.03.2022 tarihindeki güncellemeden sonra pickup hilesi çalışmıyor.Desteğe mail atıyorum maillere cevap veren yok zaten forum desen yok.Kullanan kullanıcılar arasında sorunu çözebilen var mı.İyi akşamlar herkese

o kadar şikayet ediyorsunuzki hemen armut piş yav güncelleme geldikten sona tüm gf lerde tek çalışan bot bu idi toplama yok evet ama güncellemeden hemen sonra hiç bir beleş bot paralı bot çalışmazken bu çalışıyordu unutmayın

aga ben hemen gelsin güncelleme ya da o tarz bir şey demedim.muhattap alınacak bir kimse yok karşımızıda forumu ya da discordu vs yok.mail olarak iletişime geçebilirsin sadece kağıt üstünde.gmail ss imi atsam sana 10 dan fazla m24 proya giden mesaj var son 3 sene içinde fakat 1 tane geri dönüş yok

ya bu botun bu kadar sorunsuz çalışması uzun süre dayanmasının sebebide bu , bende buna dikkaat çekmek istedim aradan sıyrıldılar sonuçta piyasada çalışan adam adkıllı tek bot merak etme maillerin okunuyor ama herkese cevap yazmıolar

Pickup özelliği oyunda komut çağırdığı için sorunlu çalışması olası. Yüksek olasılıkla fix yemiştir. Güncelleme geldiğinde çözülür.Ama olası çözümleri ben yazayım

Pick up range özelliği açıksa kapatın.

Pick up değeri düşükse arttırmayı yüksekse düşürmeyi deneyin. Yine olmazsa %appdata% den save dosyasını silip sıfırlayın.
Red ban sebebi ile zaten kullanmazsınız sanırım şuan.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri