- Konular
- 4
- Online süresi
- 2d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese merhabalar bu konuyu bir arkadaşım için açıyorum, piyasada asıl dolandırıcı kişi olan yildo45 Ryzen adlı kişidir, sözde paylaştıgı bir source red2game aitmiş de bilmem neymişde asıl senin çöp dosyaların İsmet Yılmaz ! Sefa KartalOglu arkandan neler diyen adamdır piyasada ne oldugunu onun herkes gördü, senin de ne olacagını herkes görecektir. Birebir şuan satışta olan dosyalarıdır.
Bu ismetYılmaz adlı kişi denen şahıs bir şey bilmeyen onu bunu sürekli ekleyen cahilin tekidir arkadaşlar, alpar2 diye oyun açıyormuş allah aşkına aç cayır cayır nasıl patlatıyorum test sunucuları olan varsa şuan elinde bizzat bana ulaşsın ben bu şahısın test serverini nasıl patlatıyorum.
Sefa KartalOglu adlı kişi Uzman çavuş cahilin tekidir. Sourceleri ismetin satmaya kalkmış bi ara kötü ollmuşlar e ikisi de aynı kalıp oldugu için daha sounda demiş kibilmem ne bilmem ne vla vla uzatmaya gerek yok, filesini alan ismetin herkesin oyununu bizzat patlatılacaktır. Tüm açıklarını corelerini herşeyini biliyoruz daha k envanter eklemeyi bilmeyen cahilin teki.
Daha sen sandık açma sistemini bile eklemeyi bilmeyen cahilin tekisin, son sistemlerin filesi en son satıştaki hali budur sourcelerini atıyorum birşey sökmeyin çünkü herşey coreli.
Sandık açma sistemi de böyle bir kod yokkkkk.
Bizimle uğraşmayın biz sizin çapınızda adam degiliz sizin gibi hiç degiliz. biz dosta dost çapulculara çapulcu gibi yaklaşırız.
İstiyen olursa da sandık açmalı sourcesi de iletilir.
Satıştaki dosyaları degilmiş nasıl olsa sözdeeeee kapatılmaz bence zaten.
vt
Bu ismetYılmaz adlı kişi denen şahıs bir şey bilmeyen onu bunu sürekli ekleyen cahilin tekidir arkadaşlar, alpar2 diye oyun açıyormuş allah aşkına aç cayır cayır nasıl patlatıyorum test sunucuları olan varsa şuan elinde bizzat bana ulaşsın ben bu şahısın test serverini nasıl patlatıyorum.
Sefa KartalOglu adlı kişi Uzman çavuş cahilin tekidir. Sourceleri ismetin satmaya kalkmış bi ara kötü ollmuşlar e ikisi de aynı kalıp oldugu için daha sounda demiş kibilmem ne bilmem ne vla vla uzatmaya gerek yok, filesini alan ismetin herkesin oyununu bizzat patlatılacaktır. Tüm açıklarını corelerini herşeyini biliyoruz daha k envanter eklemeyi bilmeyen cahilin teki.
Daha sen sandık açma sistemini bile eklemeyi bilmeyen cahilin tekisin, son sistemlerin filesi en son satıştaki hali budur sourcelerini atıyorum birşey sökmeyin çünkü herşey coreli.
Sandık açma sistemi de böyle bir kod yokkkkk.
Bizimle uğraşmayın biz sizin çapınızda adam degiliz sizin gibi hiç degiliz. biz dosta dost çapulculara çapulcu gibi yaklaşırız.
İstiyen olursa da sandık açmalı sourcesi de iletilir.
Satıştaki dosyaları degilmiş nasıl olsa sözdeeeee kapatılmaz bence zaten.
vt
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...