HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam Arkadaşalr Yeni Vps Server Kurdum Gm lik Tecrübesi Olanalr Baksın Buraya (20 Tane GM Alıncaktır)...
Arkadaşlar Ben Sık Sık İşim Gereği Başka Şehirlere 1 Gün 1 Hafta Ve Ya 1 Ay İş Yapmaya Giderim Ve Servera Fazla Giremem Bunun İçin Tecrübeli Gm Arıyorum 20 Tane Serverle İlgili Hatalarla İlgilenecek Adamda Arıyorum Gm lerin İçinde...
Buyurun Msn:
mertcan_ceza_35@hotmail.com
Server Ortağımın Msn:
fenerbahce1907erkan@hotmail.com
Arkadaşlar Ben Sık Sık İşim Gereği Başka Şehirlere 1 Gün 1 Hafta Ve Ya 1 Ay İş Yapmaya Giderim Ve Servera Fazla Giremem Bunun İçin Tecrübeli Gm Arıyorum 20 Tane Serverle İlgili Hatalarla İlgilenecek Adamda Arıyorum Gm lerin İçinde...
Buyurun Msn:
mertcan_ceza_35@hotmail.com
Server Ortağımın Msn:
fenerbahce1907erkan@hotmail.com
ben olurum kardeş tecrübeliyim tüm odları bilirim + 1 tl 1 ga 1 gm oldum msne ekliorum...
kardes msn cevrimici olurmusun?
tecrübeliyim, elimde 8-9 tane kod bankam var,oyuncularla ve eventlerle ilgilenebilirim, ekledim msn ni.
tecrübeliyim, elimde 8-9 tane kod bankam var,oyuncularla ve eventlerle ilgilenebilirim, ekledim msn ni.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)