Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Login ekranı değişimi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saksafan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 354

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ,

Kolaylıklar dilerim sunucu almış olduğum firmadan, açık packları istedim. locale \tr \ui dizininden login.jpeg dosyasını değiştirdim. Ancak, yeni sistemlerde eix, epk uzantıları olmadığı için, tekrar paketleme işlemi, UnEPK, Eternexus programlarını kullanmak istiyorum işlem görmüyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba ,

Kolaylıklar dilerim sunucu almış olduğum firmadan, açık packları istedim. locale \tr \ui dizininden login.jpeg dosyasını değiştirdim. Ancak, yeni sistemlerde eix, epk uzantıları olmadığı için, tekrar paketleme işlemi, UnEPK, Eternexus programlarını kullanmak istiyorum işlem görmüyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanılan pack sistemiyüksek ihtimalle FoxFS'dir ve kapatma işlemini eternexus vs gibi kapatma programları yapamazsınız. Kapatmak için foxfs kullanmanız gerekmektedir. aşağıda verdiğim video size yardımcı olacaktır.

Merhaba ,

Tekrar unEPK eternexus ile işlem yapmak için client kaynak dosyalarina ihtiyaciniz var. Foxfs sistemini kaldırmanız gerekecek. Benden size tavsiye unEPK veya eternuxus unutun artik foxfs gibi kilitlemeler cok hizli ve zaman kazandiriyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri