noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Hikaye Ekle

Sevimli271 :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fingolfin ✓
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kaç proje açtı bu şahıs filesi satışa sundu bilmem kaç k user al sonuça bak :D
halen şu forumda milleti anlamıyorum hazır warez files tercih etmeleri ve sonuçta olarakta forumdan ban yiyen kişiyle tekrar alışveriş yapmaları adam bunun için ekstra para ödeyip sorunsuz olarak teslim alcağını belirtmiş yazık arkadaşa :D

adam arkasına sağlam bir sponsor almış yazık o adamında parasını yiyor :)

BAB9A649-E1B2-4E72-8D0D-05FBE8A5851D.png

Arkadaşlar Lütfen Konuyu uzatmayalım ; Belirtilen Kişiler Şahıslar zaten Forumdan uzaklaştırıldı
Geri Kalanlarda varsa eğer onlarada gereği yapılacaktır..

İyi ForumlarDilerim.

,,
Kaç proje açtı bu şahıs filesi satışa sundu bilmem kaç k user al sonuça bak :D
halen şu forumda milleti anlamıyorum hazır warez files tercih etmeleri ve sonuçta olarakta forumdan ban yiyen kişiyle tekrar alışveriş yapmaları adam bunun için ekstra para ödeyip sorunsuz olarak teslim alcağını belirtmiş yazık arkadaşa :D

adam arkasına sağlam bir sponsor almış yazık o adamında parasını yiyor :)

Ekli dosyayı görüntüle 74678

Aga sen ne adi adamsın ya :D adamın konusuna yazmıssın 0.23 de calısırken böyle calısma sebebi de frebsd diye konuda acıklık getirmişsin ayıp lan :D

,,

Aga sen ne adi adamsın ya :D adamın konusuna yazmıssın 0.23 de calısırken böyle calısma sebebi de frebsd diye konuda acıklık getirmişsin ayıp lan :D
Kimse bir biri için hakaret,küfür edemez..

avrupanın en çok aranan üçlüsünden artık bu noktalara gelmişiz. dolandırıcı birini savunmak akla mantığa sığmaz. savunandan da şüphe ederim. bunları bilmiyodum ama. ikarus gui yarıya olursa bana ulaş xd hasanmacit#6876 .dd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri