Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu [C++] Giyilebilir Şebnem Sistemi 2023-03-06

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bilal MANAY™✓
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bari github linkini silmeseydin o kadar alıntılamışsın xd.

niye benim yaptığım arkaplan çalınıp kullanılıyor çözemiyorum bir türlü bir ekipman görünümü yapmakda insanlar niye bu kadar zorlanıyor garip :D
Piyada çoğu kişi bunu kullanıyor Uğur, paylaşılanların içinden bulup koymuştum yoksa ekipman görüntüsü yapmakta dediğin gibi bir şey yok :D

Bari github linkini silmeseydin o kadar alıntılamışsın xd.

Piyada çoğu kişi bunu kullanıyor Uğur, paylaşılanların içinden bulup koymuştum yoksa ekipman görüntüsü yapmakta dediğin gibi bir şey yok :D
bunu ilk tasarlayıp kullanan benim proje dosyası duruyor alttaki slotları kaldırıp kullanmaları garip hayır çalınıyor ise niye düzgün temizlemiyor yapan resmi neden bozuyor garip benim emeğime yazık bozuk şekilde kullanılmasına yanıyorum :D

bunu ilk tasarlayıp kullanan benim proje dosyası duruyor alttaki slotları kaldırıp kullanmaları garip hayır çalınıyor ise niye düzgün temizlemiyor yapan resmi neden bozuyor garip benim emeğime yazık bozuk şekilde kullanılmasına yanıyorum :D
Doğrudur sen tasarlamış olabilirsin ona bir şey demiyorum. Sadece şuanlık bunu kullandım zaten ileride değiştiririm emeğe saygım var sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri