HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bari github linkini silmeseydin o kadar alıntılamışsın xd.

Piyada çoğu kişi bunu kullanıyor Uğur, paylaşılanların içinden bulup koymuştum yoksa ekipman görüntüsü yapmakta dediğin gibi bir şey yokniye benim yaptığım arkaplan çalınıp kullanılıyor çözemiyorum bir türlü bir ekipman görünümü yapmakda insanlar niye bu kadar zorlanıyor garip![]()

bunu ilk tasarlayıp kullanan benim proje dosyası duruyor alttaki slotları kaldırıp kullanmaları garip hayır çalınıyor ise niye düzgün temizlemiyor yapan resmi neden bozuyor garip benim emeğime yazık bozuk şekilde kullanılmasına yanıyorumBari github linkini silmeseydin o kadar alıntılamışsın xd.
Piyada çoğu kişi bunu kullanıyor Uğur, paylaşılanların içinden bulup koymuştum yoksa ekipman görüntüsü yapmakta dediğin gibi bir şey yok![]()

Doğrudur sen tasarlamış olabilirsin ona bir şey demiyorum. Sadece şuanlık bunu kullandım zaten ileride değiştiririm emeğe saygım var sonuçta.bunu ilk tasarlayıp kullanan benim proje dosyası duruyor alttaki slotları kaldırıp kullanmaları garip hayır çalınıyor ise niye düzgün temizlemiyor yapan resmi neden bozuyor garip benim emeğime yazık bozuk şekilde kullanılmasına yanıyorum![]()
İyi kullanımlarPaylaşımın için teşekkürler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)