kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu [C++] Forge Shards Yükseltme Oranı 2025-06-18

indirmek için izniniz yok

Lordexe

Rigby
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
144
Çözüm
86
Online süresi
2mo 3d
Reaksiyon Skoru
1,669
Altın Konu
36
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
234
MmoLira
438
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kısa Tanıtım:
Bu seferki konumuz diğer paylaştığımın daha farklı hali şöyle düşünürsek
diğerinde pasif bir becerimizi geliştirmeye çalışıyorduk ve o şekilde yükseltme oranımız yükseliyordu
bu sistemde ise item yandıkça puan veriyor 100 puan olunca ekstra %1 şansın oluyor .
daha detaylı anlamanız için görsel yazılı anlatıma geçelim..

Sistem ne işe yarar ?
Bir öğe her yükseltilmeye çalışıldığında ve yükseltme başarısız olduğunda, oyuncuya "Forge Shards", kod başarısızlık yığınları verilir.
Forge Shards sayısı, eşya seviyesine göre belirlenir
Seviye sınırı 115 olan bir öğe, yükseltme sürecinde başarıyla yükseltilemezse, oyuncuya 115 Forge Shards verilir.
Oyuncu yeterince Forge Shards topladıysa, Forge Shards'a bağlı olarak bir sonraki öğeyi alma şansı artacaktır.
100 Forge Shard, ek %1 şansa dönüştürülür.
Artan şansların tümü tamsayı değerlerinde hesaplandığından, Forge Shards, en az 100 tanesi toplanıncaya kadar kullanılamaz.
Her şey parşömenler ve demirci ile çalışır.
Öğeleri başarılı bir şekilde yükseltmek için toplanan Forge Parçalarının yalnızca bir kısmı gerekiyorsa, yalnızca gerekli sayıda Forge Parçası kullanılacaktır.

1.png
2.png
3.png

VirusTotal

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Anlamsız olur bence, o sistem pasif bir beceri üzerine hazırlanmış bu sistem başarısız başına ikiside bir arada giderse sorun çıkabilir mi bilmiyorum ama tavsiye etmem ikisinden birini kullanmak daha mantıklı o konuyu da paylaşmıştım :)
Sorunsuz kullanıyorum o sistemide teşekkürler, bu arada auto refine de bi hata aldım yardımcı olma şansın var mı Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Paylaşım için teşekkürler. :)

Bu altın konular neye göre belirleniyor bilmiyorum :D deneyen yok kanıt atan yok teşekkür eden bile yok ama açılır açılmaz altın konu oluyor..

Bu altın konular neye göre belirleniyor bilmiyorum :D deneyen yok kanıt atan yok teşekkür eden bile yok ama açılır açılmaz altın konu oluyor..
Herkes mesaj atmak teşekkürler yazmak zorunda değil

Gayet güzel, bu sayede 1-120 sunucularda bir nevi + Geçme oranlarından yakınanların dertleri kalkacak.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri