xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

32767 oranlı wsli server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Topucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Dark2
Dark2 metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. Dark2 kayıt ol ve Dark2 indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı 1250, Zorluğu orta, Server Tipi vslik olarak belirlenmiştir. Dark2 metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. Dark2 açılış tarihi 2022-03-30, bir an önce Dark2 pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Server Adı
Dark2
Server Web Sitesi
https://dark2.org
Açılış Tarihi
30 Mar 2022
Zorluk
Orta
Level Aralığı
1-250
Server Tipi
Vslik
Genel Sistemler
  1. Savaş Bölgesi
Diğer Özellikler
  1. Efsun Botu
Eventlar
  1. Üç Yol Savaşı
Lonca Turnuva Ödülü
100
Market Özellikleri
  1. Kredi Kartı
  2. Havale/Eft
  3. Mobil
Oyunalisveris.com Mağazası
https://dark2.org/

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

*32767 Oranlı Pvp Server... Eski göre Yapılandırmış Gereksiz çöp Sistemlerde arındırılmış Sizi uygun bir oyun keyfi yaşama için Dark2 Genel Tanıtım
🖕
* 90 Başlangıç 250 Bitiş (Lvl Kasmalı) * Dört Envanter * HP Sistemi - Zırh Ve Bonus Sistemi Aktif Haldedir. * 300 Yeni Silah ve Zırh * Beta Zırhları Silahları Ve İç İtemleri Getirilmiştir. *Kostüm Npcsi Birbirinden Farklı Kostümler Getirilmiştir. * Saç Stillerine Ve Kostümlere Efsun Getirile Bilir * +0 - +9 Silah Zırhlar Takılar Mevcuttur * Servis Npcsi Köyde Mevcuttur (Tıklamanız Yeterlidir.) * Marketimizde Pot Çeşitleri Ve 6-7 Efsun Eklidir.) *100 [YEN]İç İtem Getirilmiştir. Çöl Kostümleri Eşi Benzeri Görülmemiş Kostümler Serverimizde Mevcuttur. *[32 bin Oran Serverler Tek Ws Turnuva Sistemi Aktiftir Her hafta sonu TL ödülü Lonca ve karakter Turnuva olucaktır Saygılarımızla : www.dark2.org

Ekli dosyalar

• DARK2-1.gif
    DARK2-1.gif
    2.4 MB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri