Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Mahkeme Olayları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordexe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 238

Lordexe

Rigby
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
144
Çözüm
86
Online süresi
2mo 3d
Reaksiyon Skoru
1,669
Altın Konu
36
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
234
MmoLira
438
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar arkadaşlar haftaya salı mahkemem var aslında geçen senede vardı katılmayı unutmuştum alışmışız mesaj bildirimlerine mahkeme olaylarında öyle şeylerde yokmuş kısaca özet geçmek gerekirse hayattımda çıkacağım ilk mahkeme ve daha önce ne mahkemeye katılmışlığım var nede adliyenin önünden geçmişliğim mahkemede müşteki yani şikayetçi tarafım ben gene unutuyordum bugün aile bireylerimden annemi aramış bulunduğum bölgenin karakolu katılmasam zorla götürme olayları varmış durumun kötü yanı şikayet 2019 da açılıyor ve 3 yıl sonra yargıya taşınıyor olaya dair aklımda hiçbir şey var ama anlatacak kafa yok birde ilk mahkeme kesin susup geçme ile bittirim ama susmakta istemiyorum ne soracaklar benim ne anlatmam gerekiyor oraya gidince ne yapmam gerek ne konuşmam gerek, şikayet polisler tarafından oluşturuldu olayda eskiden yapmış olduğum oto alım satım işlerinden kaynaklı bir grup kusura bakmayın burda dalama yüzünden gaspa, alı konulma, tehtid, darp olaylarından şikayetçi olduğum taraf için ağır ceza mahkemesi açılmış herşey polis raporlarınca kanıtlanmış hatta telefonumda 1 yıl adliye de kaldı parmak izine gitti şahıslar onada alı koyma uyguladı zorla araç sahibi ile beni konuşturup silah zoru ile oluyor bunlar şahsi telefonum ile aratıp dediklerini söylememi, söyledikleri bölğede ki notere çağırmamı ve benim gelmiyeceğimi satışta sorun olmadığını satışı xxx kişinin üstüne yapmamı söylettiler aslında ben bu konuda üstlerine gitmiştim silahta olsa işin içinde deli yürek sık lan demeye başladı yapamayacaklarını bildiğimden bunlar bunu görünce iki tane Hulk gibi adam yakışıklı ve fizi düzğün bedenim onların yarısı kadardı ondan korkmayınca hard dayak ile yapmak zorunda kaldım. Tabi gene yapmazdım ama arabada duran ruhsatı ele geçirdiklerinde içinde olana tam bakmadan ruhsatın gerçek olduğunu sandılar aslında ikinci yaprak geçersiz olan ruhsatı aslı ve geçerli olan cebimim gizli bölümde duruyordu, zorla tutulduğum yerden 1 saat sonra kaçabildim zamanla yarışıyordum notere gittikleri zaman ruhsatın olmadığı öğrenirlerse ve ellerinde olan ben başıma gelecekleri az çok tahmin edebilirsiniz kaçması basit olmuştu ama buz gibi ankaranın soğuk aylarında 10 sigarayı ciğerlerime doldurdum kaçarken ciğerlerin teklemesi falan başa belaydı sanki ben koşuyordum ama ciğerlerim dayanamıyordu, soğuk olmasa belki imkanım bile yoktu adamlar soğuktan donunca ikiside bir saniye kapının oraya gitmeleri benim topuklamama sebep olmuştu sonrası karakol ve sivil araçların içinde olay yerleri ile falan geçti bakmayın burda olayı makarasına anlatabiliyorum ama inanın orda ne yapmam gerekecektir hiçbir fikrim yok karşı tarafta 3 suçlunun da ayrı ayrı ikişer tane avukatı var bende o da yok adalet bizi haklı olduğumuz yerde polis raporlarına rağmen haksız çıkarır mı ki Malesef ülkemizde ki adalete bile güvenmez olduk ilk mahkemede ne oldu ne bitti onları bile bilmiyorum hiç davanın üstüne durmadım ama zorla dahi olsa götürülme kararım çıkmış artık orda olamadığım gün zorla alacaklar çıkarıcaklar katılmak falan mesele değil hayatımda hiç gitmek istemiyordum o kapıdan içeriye dahi girmek istemediğim bir yer kaç yaşına geldim çoçuk gibi oraya tek başıma gidesim gelmiyor ne yapmam gerekiyor başına bu tarz olaylar gelenler var mı?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Geçmiş olsun kardeşim @Rammsteinn bu konuda sana daha net cevaplar verebilir
Sağol adminim :) geçti gitti ama umarım güzel bir sonuç çıkar çıkmayı hiç istemiyorum. Ama mecburum öyle çevremde hakim, avukat yok bunları şunları yapman gerekli diyen birisi olsa bilgilensek bir şekilde başarırım ama hiç bir fikrim yok çünkü hiç çıkmadım

Kendini bu kadar kasmana gerek yok Emrecim rahat ol olayı anlat sana sorulana cevap ver yeter
Teşekkür ederim ilk buluşma heycanı var üstümde 😂 filimler dışında görmedik içerisini bünyem buna hazırlıklı değildi ilk mahkemeyi umursamaz olma sebebim de buydu bu sefer gitmesem zorla götürecekleri için mecbur gitcez beni rahatsız eden kısım ülkemizde ki adaletin olmayışı haklıyı suçlu - suçluyuda haklı gösterebiliyorlar ama ben şunuda öğrendim, bir suç işlediğinde yıllarca elini kolunu sallayıp gezebiliyorsun orasınıda geçtim ben orda dediklerini yapmasam daha kötü zararla çıksam ölen öldüğü ile kalacak belki onlar sokaklarda ellerini kolarını salamaya devam edeceklerdi gittiğim zaman oraya çıktığımda eminim kendimi ifade edemeden söz hakkım kısa kesilecek inşallah düzğün bir hakime denk geliriz ultura anlayışlı olurlar, forumdan çok öneri aldım telefonla görüştüklerim de oldu hepinize teşekkür ediyorum ayrı ayrı ama işte ilahi adalet. Sayfalarca yazılmış ama tek bir sayfasına uyulmayan tek kişinin verdiği karara bağlı. Bir takım elbiseye yapılan suçu indirmek. Bunları gördükçe duydukça insanın suç işleyesi geliyor tabiki konumuz bunlar değil ama galiba içimde birikmişler bunlar i.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri