farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ultimate Patch System

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eddy'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Uzun zamandır kendi oyun sunucumuz için bir Ultimate Patcher arayışındaydık. Bir arkadaş sayesinde £ddy hocama ulaştık ve ihtiyacımız olan özellikleri anlattık. Çok kısa sürede (gece gündüz demeden) ihtiyacımız olanın çok üzerinde özelliklere sahip patcherımızı teslim aldık. Tüm aşamaları, saatleri bulan sesli toplantıları burada tek tek detaylı yazmaya kalksam herhalde sayfalar alır. Hocam sayesinde gerçekten hizmet verdiğimiz oyun sunucuları arasında böyle bir patchera sahip olan tek sunucu olduğumuzu düşünüyorum çünkü bu zamana kadar açılmış sunucuları az çok biliyorum ve hiçbiri bu bilgi birikimini, güvenliği, hizmeti sunmadı. Ekibim adına emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Böyle bir patcher arayan varsa şiddetle tavsiye ederim.

Merhabalar, hocam

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz, memnun kalmanıza gerçekten çok mutlu oldum.
Projenizde başarıya ulaşabilmeniz adına ben ve takımım her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz, biz size teşekkür ederiz hem güzel yorumlarınız hem de tercihiniz için.
Son güncellemeniz de verildikten sonra, referanslar bölümüne sizi ve projenizi de dahil edeceğiz : )

Haberleşmek üzere.
Çok teşekkürler hocam 👍

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri