- Konular
- 2
- Online süresi
- 19d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 56
- MmoLira
- 4,750
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Plechito Lava Map farm haritası 6x6 büyüklüğünde full halidir hayırlı olsun herkese iyi kullanımlar.
Linkler Güncellenmiştir Canavarlar Bosslar Metin Dosyaları Effectler Minmap Eklenmiştir Herkese iyi kullanımlar eksik gördüğünüz birşey olursa belirtmeniz yeterlidir tamamlarız iyi forumlar
2. Güncelleme verildi Mob Names Mob Proto Server dosyaları Eklendi Moblar sadece 3 boss için yapıldı yapılan işlemleri diğer moblar için çoğaltabilirsiniz çok vaktim yok hepsini yapamadım Herkese iyi kullanımlar dilerim 110 £ fiyatmı olur
Linkler Güncellenmiştir Canavarlar Bosslar Metin Dosyaları Effectler Minmap Eklenmiştir Herkese iyi kullanımlar eksik gördüğünüz birşey olursa belirtmeniz yeterlidir tamamlarız iyi forumlar
2. Güncelleme verildi Mob Names Mob Proto Server dosyaları Eklendi Moblar sadece 3 boss için yapıldı yapılan işlemleri diğer moblar için çoğaltabilirsiniz çok vaktim yok hepsini yapamadım Herkese iyi kullanımlar dilerim 110 £ fiyatmı olur

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
---
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Müsait olursam eğer onlarıda ekleyebilirim zor değilpaylaşım için teşekkürler ama tam olması için mob_proto, npc.txt ve sunucu tarafı gibi bazı şeyler eksik
- Konular
- 214
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 919
- Altın Konu
- 10
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 203
- MmoLira
- 11,720
- DevLira
- 249
paylaşımın için teşekkürler
- Konular
- 2
- Online süresi
- 19d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 56
- MmoLira
- 4,750
- DevLira
- 6
Değerli Yorumun için teşekkürlerpaylaşımın için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)