kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Assassin's Creed Valhalla Kılavuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnesDeniz™
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

980_457335829.jpg

Valhalla'ya hoş geldiniz!

Assassin's Creed Valhalla kılavuzu ipuçları ve püf noktaları içerir, yanı sıra tam bir yol tarifi. İpuçları, dövüş, sırlar, romantizm, keşif ve Gemi keşifi. Ayrıca Eivor'un seçimleri, sistem gereksinimleri için rehberimiz var. Kısayol tuşları ve ganimetler ile ilgili de içerik mevcut :)
Aşağıdaki Assassin's Creed Valhalla kılavuzu, bu popüler aksiyon serisinin son bölümü hakkında nihai bilgi kaynağıdır. Rehberimiz, tüm temel oyun mekaniğini anlamanıza yardımcı olacak, ana hikayeyi ve isteğe bağlı aktiviteleri tamamlayın, koleksiyonların %100'ünü bulun ve platin kupanın kilidini açın.

Temel bilgiler bölümü ve SSS bölümü, kılavuzun ilk dayanak noktasıdır. Savaş, gizlilik, keşif, yelken, yerleşimi genişletme veya Eivor'u geliştirmenin temellerini öğreneceksiniz. Ayrıca Kadimlerin Düzeni, cinsiyet değişikliği, baskınlar, önemli kararlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. ve romantizm. Kılavuzun ikinci kısmı, tüm ana ve yan görevlere/etkinliklere çözümler bulabileceğiniz adım adımdır. İzlenecek yolumuzdan, önemli seçimler ve bunların sonuçları ile patronları nasıl yeneceğinizi öğreneceksiniz.
Kılavuzun üçüncü bölümü sırlara ve koleksiyonlara ayrılmıştır.
Hazine haritalarını, Bilgi Kitaplarını nerede bulacağınızı öğreneceksiniz. benzersiz dişli sandıkları, İngiltere Hazineleri ve diğer koleksiyonlar.
Bu bölüm, Norveç, İngiltere, Vinland veya Asgard olsun, oyunun içinde bulundukları bölgeye göre bölünmüş tüm ana bölgelerine haritalar sağladığımız yüksek kaliteli Dünya Atlası ile tamamlanmaktadır.
Kılavuzun sonraki kısmı tamamen ilk büyük DLC - Druidlerin Gazabına ayrılmıştır. Burada, DLC ile ilgili en önemli soruların yanıtlarının yanı sıra tüm koleksiyonların konumlarını ve yanıtlarını görüntüleyebilirsiniz. Kılavuzun bu bölümünün son bölümü, Wrath of the Druid'in tüm hikayesi ve yan görevleri/olayları için eksiksiz bir yol tarifi içerir.
Kılavuzun sonraki bölümü tamamen ikinci büyük DLC - The Siege of Paris'e ayrılmıştır.
Diğerlerinin yanı sıra, tüm koleksiyon öğelerinin yerlerini işaretledik, DLC ile ilgili en önemli soruların cevaplarını sağladı, oyundaki tüm görevler için eksiksiz bir adım adım bir araya getirmenin yanı sıra, hem hikaye hem de isteğe bağlı olanlar. Ayrıca DLC kupalarını içerecek şekilde kupa kılavuzumuzu da güncelledik.

Kategoriler ;
  • AC Valhalla: Başlangıç ipuçları.​

( Okuyan yöneticilere not )
Bu kategoriler kısmı ve içerik konu aktif edilirse paylaşılacak
kategoriler alt başlık olarak adım adım ilerlenecek
örneğin
  • AC Valhalla: Başlangıç ipuçları.
Alt başlığı ek bir konuya aktarım yapılacak hem forumda daha fazla konu olması için hem dikkat çektiği için böyle olmasını uygun gördüm.
benimde hoşuma giden bir seri sürekli paylaşımlarını yapıp güncellemelerini paylaşacağım bir konudur ilgilinize teşekkür ederim ( Okunduktan sonra kabul görürse eğer yöneticilere not kısmı silinebilir. )

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri