HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba değerli kullanıcılar bugün sizlerin karşısında daha farklı bir konu ile duruyor olacağım gelelim konumuza;
xoRP nedir ?
xoRP ben ve arkadaşlarımın TR'deki sunucularda dönen haksızlık adaletsizlik admin power gibi durumlardan sıkılmış olup sunucu açma kararı almış bir ekibiz.
Rol anlayışımız;
Hard ve Arcade gibi bir kısıtlamamız yok karşı tarafında zevk alacağı şekilde KURALLAR dahilinde tüm rolleri yapabilirsiniz.
Sunucunun Diğer Sunuculardan Farklılıkları;
Diğer sunuculara göre farklılık olarak yapacağımız bazı maplerde Map'e özel hikayelerimiz ve buna bağlı scriptlerimiz olacak.
Kaliteli ve Adil Yönetim
Sunucu Eklentileri;
Envanter;
Telefon;
Target sistemi;
xoRP nedir ?
xoRP ben ve arkadaşlarımın TR'deki sunucularda dönen haksızlık adaletsizlik admin power gibi durumlardan sıkılmış olup sunucu açma kararı almış bir ekibiz.
Rol anlayışımız;
Hard ve Arcade gibi bir kısıtlamamız yok karşı tarafında zevk alacağı şekilde KURALLAR dahilinde tüm rolleri yapabilirsiniz.
Sunucunun Diğer Sunuculardan Farklılıkları;
Diğer sunuculara göre farklılık olarak yapacağımız bazı maplerde Map'e özel hikayelerimiz ve buna bağlı scriptlerimiz olacak.
Kaliteli ve Adil Yönetim
Sunucu Eklentileri;
Envanter;
Telefon;
Target sistemi;