Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı İtemler Üst Üste Geçmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ImToretto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ImToretto

Level 2
Üye
Konular
8
Online süresi
6d 5h
Reaksiyon Skoru
35
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 10 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
652
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar Balıkçılıktan Tutulan incilerim üst üste binmiyor Sudak balıkları ve Mavi inci de öyle Flag değerleri 4 zaten. bazen 2 tane üst üste biniyor ama sonra tekrardan tek tek slot kaplıyor. Sorun ne olabilir?

Ekli dosyalar

• ssss.png
    ssss.png
    209.7 KB · Görüntüleme: 96

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kardeşim üstüste geçmeyen itemlerin kodunu navicattan bul flag kısmını 4 yap type yazan yeri'de 27 veya 23 yap kaydet oyun içerisinde /reload çek dene yardımcı olacaktır .

Bana bir yerden tanıdık geldi bu mesaj ama neyse hocam büyük ihtimale bu işlem ile çözüleceğini sanmıyorum genede denesin. Sorun source kaynaklı olma ihtimali %70 ve büyük ihtimale sorun sadece balık tuttuğu zaman oluyor
Kardeşim üstüste geçmeyen itemlerin kodunu navicattan bul flag kısmını 4 yap type yazan yeri'de 27 veya 23 yap kaydet oyun içerisinde /reload çek dene yardımcı olacaktır .

Bana bir yerden tanıdık geldi bu mesaj ama neyse hocam büyük ihtimale bu işlem ile çözüleceğini sanmıyorum genede denesin. Sorun source kaynaklı olma ihtimali %70 ve büyük ihtimale sorun sadece balık tuttuğu zaman oluyor

Mesajın Tanıdık Gelmesine Gerek Yok Kardeşim Forumda Daha Öncedende Açılmış Bir Konu Burada Tanıdık Gelip Gelmemesi Değil Olay Sorunların En Hızlı Şekilde Çözüme Ulaşmasıdır .

Merhabalar Denedim 2 türlü de olmadı navicatte 4 flagtı zaten 27 yi ve 23 ü denedim. Bu arada mavi inciler ticarete de koyulmuyor bazen diyor ki envanterinizde yer yok yer açın. ve ayrıca tabiki belki de bu normaldir ama bilmediğimden söylüyorum inciye tıklandığında Silah takılıyken silah kostümünü giyemezsin gibi saçma bir şey söylüyor bu sudak balığında da aynı mavi de de kırmızı incide de aynı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri