Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2 Server Kurulumu 100₺

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

pro server dimi kurdugunuz

Tamam onlardan alın hocam
Gercekten çok kaliteli filesleri vardı hatta piyasaya darbe vurmuştu ama sektörü bıraktı hocam sizler inşallah yerini doldurursunuz şahsen ben sizin ekibinize güvenmeye başladım en yakın zamanda çalışalım lütfen ve 100₺ den bir kuruş fazla olursa kesinlikle çalışmam bu konuda yazan fiyat neyse odur.

Gercekten çok kaliteli filesleri vardı hatta piyasaya darbe vurmuştu ama sektörü bıraktı hocam sizler inşallah yerini doldurursunuz şahsen ben sizin ekibinize güvenmeye başladım en yakın zamanda çalışalım lütfen ve 100₺ den bir kuruş fazla olursa kesinlikle çalışmam bu konuda yazan fiyat neyse
Hocam 100₺ en düsük paket fiyati istekler doğrultusunda files icerigi falan fiyat degisiyor kolay gelsin..

Hocam 100₺ en düsük paket fiyati istekler doğrultusunda files icerigi falan fiyat degisiyor kolay gelsin..

Bir şeyi daha merak ettim efendim bu pro server cs de ki gibi full ± full metin2 serveri mi kuruyorsunuz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri