HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Emin değilim ama öyle olması lazım service.h dan bakabilirsin special storage arat yoksa ekli değildir bromYEDEKLER.zip burdaki dosyalarda k envanteri ekli değil heralde doğrumudur
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler.
şuan 02022022.rar dosyasındakileri doslar içine atmadan sorusuz giriş yaptım sizden rica 02022022.rar dosyasında ne gibi değişiklikler ve eklemeler yapıldı bunları hatırlıyormusunuz acaba benim gördüğüm kadarıyla binek yanında gezmiyor ofline shop gui türkçe değil k envanteri ekli değil başka bişey varsa ekleme yaparmısınız acabaEmin değilim ama öyle olması lazım service.h dan bakabilirsin special storage arat yoksa ekli değildir brom
02022022 yi boşa eklemedim onu da kur binek sistemi son dosyada zatenşuan 02022022.rar dosyasındakileri doslar içine atmadan sorusuz giriş yaptım sizden rica 02022022.rar dosyasında ne gibi değişiklikler ve eklemeler yapıldı bunları hatırlıyormusunuz acaba benim gördüğüm kadarıyla binek yanında gezmiyor ofline shop gui türkçe değil k envanteri ekli değil başka bişey varsa ekleme yaparmısınız acaba
Yanlış hatırlamıyorsam sen attığım herşeyi kur02022022 yi boşa eklemedim onu da kur binek sistemi son dosyada zaten
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)