Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Marty Sama 5.4 17/2/2022

3.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DEVELOPER55848

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
3g 56460s
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
Başarım Puanı
17
TM Yaşı
4 Yıl 4 Ay 20 Gün
MmoLira
65
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Oyunda maksimum performans için birçok düzeltme yüklendi, Sabit dali optimizasyonu (eski) + çok daha fazlası.. İYİ KULLANIM! (Martysama 5.4'e göre)
Dosyalarda oturum kapatıldığında öğe kopyası düzeltildi, olay belleği sızıntısı düzeltildi, karakterde Taşma ve daha birçok düzeltme (tanımsız)
Gibi sorunlar Jack tarafından gözle görülür tarafları fixlenmiş Marty altyapıdan geliştirilmiştir.

1645181369972.png
0220_203131-jpg.71444

Here is a disc with the sources ready for compilation, just download the client from 1 page and chacge IP for Yourself

just run by virtualbox and login to FreeBSD then

cd /home/m2server/main
sh admin_panel.sh

you can login to Client
ID: Atom
Pass: 123

FreeBSD & MySQL
login: root
Pass: dev

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

@IT-JA eleman sağlam sizin kadroya girer

Biri doğanın filesini alır ben yaptım diğeride muratın yaptığı filesi ben yaptım der döngüye bak hele
Here is a disc with the sources ready for compilation, just download the client from 1 page and chacge IP for Yourself

just run by virtualbox and login to FreeBSD then

cd /home/m2server/main
sh...
Konuya 24 saat içerisinde virüstotal eklemeyi unutmayınız, paylaşım için teşekkürler.
Konuya 24 saat içerisinde virüstotal eklemeyi unutmayınız, paylaşım için teşekkürler.

Nasıl bir dc yapmışsam içinden paylaşım bile cepleniyor 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri