HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir hız tutkunu olmasam da monitör ekranında yarışmak ilgimi çeker. Nasıl çekmesin ki? İlerleyen teknolojiyle beraber oyunlar, gerek görsel gerek işitsel anlamda insana heyecan veriyor. Sanırım içimdeki trafik canavarını bu oyunlarla bastırıyorum.
Şimdi benimle beraber hayal kurmanızı istiyorum. Öncelikle 29 tane birbirinden ilgi çekici otomobil düşünün. Buna ek olarak bu araçları kullanacağımız 6 farklı mekanda 12 ayrı yarış pisti hayal edin. Ayrıca tamamen bunlardan bağımsız olarak oynayacağınız 12 tane mini oyun. Bu kurduğunuz hayalin adı da Hot Wheels: Stunt Track Challenge olsun!
Şimdi benimle beraber hayal kurmanızı istiyorum. Öncelikle 29 tane birbirinden ilgi çekici otomobil düşünün. Buna ek olarak bu araçları kullanacağımız 6 farklı mekanda 12 ayrı yarış pisti hayal edin. Ayrıca tamamen bunlardan bağımsız olarak oynayacağınız 12 tane mini oyun. Bu kurduğunuz hayalin adı da Hot Wheels: Stunt Track Challenge olsun!