HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Python opencv ile geliştirdiğim uriel farm botunda metin2 client seçili değilken metinleri buluyor ama tıklama yapmıyor client seçiliyken metinleri bulmuyor da
kendi çapımda kullanmak için geliştirdiğim bir yazılım ekran yakalama urielde fix sanırım hiçbir şekilde yazılım makrosu ile botu çalıştıramıyorum.
bu duruma müdahele eden driver ve ya method var mı? Yardımcı olan arkadaşların yardımını karşılıksız bırakmam iyi forumlar.
Dc adresim: Alican#8473
Python opencv ile geliştirdiğim uriel farm botunda metin2 client seçili değilken metinleri buluyor ama tıklama yapmıyor client seçiliyken metinleri bulmuyor da
kendi çapımda kullanmak için geliştirdiğim bir yazılım ekran yakalama urielde fix sanırım hiçbir şekilde yazılım makrosu ile botu çalıştıramıyorum.
bu duruma müdahele eden driver ve ya method var mı? Yardımcı olan arkadaşların yardımını karşılıksız bırakmam iyi forumlar.
Dc adresim: Alican#8473
Sanırım sol tık engelli mantıklı düşünecek olursak geriye tek seçenek sağ tık space çözümü kalıyor
yok hocam direk pyautogui kütüphanesi fixlenmiş. bot çop olduSanırım sol tık engelli mantıklı düşünecek olursak geriye tek seçenek sağ tık space çözümü kalıyor

Metin2'de hile devri kalkacak sanırım pytautogui fixlemek nediryok hocam direk pyautogui kütüphanesi fixlenmiş. bot çop oldu![]()